Het verhaal achter Kosso Nutrition

Over ons

Over Ons

Over Ons

Kosso nutrition, kast worden is de mission

Kosso Nutrition begon als een bescheiden startup, maar groeide al snel uit tot een van de grootste supplementenmerken op de Nederlandse markt. De drijvende kracht achter dit succes is niemand minder dan Albert Dervishaj, beter bekend onder zijn artiestennaam Kosso. Kosso is zelf erg fanatiek in de gym en heeft zelfs verschillende bodybuilding shows gewonnen. Fitness is zijn passie en de kennis en ervaring die hij als ondernemer en bodybuilding op heeft opgedaan, heeft hij volledig gebruikt om Kosso Nutrition op te zetten.

Het bedrijf is opgericht op 17 november 2019 en binnen het eerste jaar groeide het merk al zoveel dat ze genoodzaakt waren om te verhuizen van hun eigen garage naar een eigen bedrijfspand met een loods van 100 vierkante meter. Een cruciale factor in deze groei is de trouwe groep volgers van het merk, die "Kast Nation" wordt genoemd.

De supplementen van Kosso Nutrition

Kosso Nutrition heeft de enkel meest effectieve supplementen in het assortiment. In tegenstelling tot andere supplementenmerken houdt Kosso het overzichtelijk met een select assortiment van de meest effectieve en best geteste supplementen op de markt. Kosso Nutrition verkoopt alleen supplementen die Kosso zelf ook gebruikt. Het motto is dan ook ‘Kwaliteit = Prioriteit’.

Op de website van Kosso Nutrition vind je alle fitness supplementen die je nodig hebt, van pre-workouts tot eiwitshakes, en van afvalsupplementen tot weight gainers. Daarnaast verkoopt Kosso ook nog merchandise en kun je je via de website aanmelden voor persoonlijke coaching.

De supplementenlijn komt in handige verpakkingen, voorzien van een duidelijk gespecifieerde ingrediëntenlijst. Ben je op zoek naar meerdere supplementen om je doelen te bereiken, dan kun je ook fitness pakketten kopen. Bovendien brengt het merk de laatste paar maanden steeds meer producten op de markt. Dit zijn vooral aanvullende supplementen zoals vitamines en mineralen geschikt voor verschillende doelen.

Kosso Nutrition is ook heel transparant over de productie van hun supplementen, bekijk op hun YouTube kanaal bijvoorbeeld hoe de supplementen in Nederland gemaakt worden. 

Sterkste pre-workout van Nederland

De pre-workout van Kosso Nutrition, Kossoine, was altijd al populair, maar Kosso Nutrition heeft in 2023 ook de sterkste pre-workouts in Nederland op de markt gebracht. De Kossoine pre-workout in de smaken cola, best en limoen was altijd al populair, maar in 2023 heeft Kosso Nutrition de concurrentie ver achter zich gelaten door de lancering van de groene appel Madlabs en de watermeloen Tsunami, de krachtigste pre-workouts in Nederland. De loyale volgers van het merk wisten dat Kosso Nutrition stond voor kwaliteit en de duizenden potten Madlabs en Tsunami vlogen binnen enkele uren de deur uit. Meer over de sterkste pre-workout van Nederland lees je hier.