Eiwitshakes

Eiwitshakes

/ Eiwitshakes

Eiwitshakes

TOON FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Pakketten (10)
 • Aankomen (1)
 • Pre-Workouts (1)
 • Pre-Workouts (1)
 • Supplementen (1)
 • Whey Protein (1)

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (10)

Kast worden met onze eiwitshakes

Wil je jouw eiwitinname verhogen en ben je op zoek naar een lekker en effectieve manieren om dit te doen? Probeer dan eens de eiwitshake van Kosso Nutrition. Of je nu op zoek bent naar een gezond en lekker tussendoortje of je goed wilt herstellen van jouw training, onze shakes zijn dé beste manier om snel eiwitten binnen te krijgen.

Je lichaam heeft een drietal stoffen nodig om optimaal te kunnen opereren en eiwitten zijn er één van. Voldoende reden om een eiwitshake te kopen dus! Een eiwitten shake is niet te missen in de dagelijkse routine van iemand die écht wil laten zien gericht te zijn op zijn of haar doel. Of je er nou in zit voor fitheid of voor kracht, eiwitten zijn onmisbaar in je dieet en lifestyle. Die shakes helpen je spieren met groter worden én met herstellen, wat is er niet om te willen? Vraag je je af wat zo’n eiwit supplement precies is, hoe je er mee kan groeien of waar je deze het beste kan halen, lees dan hieronder verder over onze eiwit shakes!

Wat is een eiwitshake?

Een eiwitshake bestaat in principe uit twee componenten: Eiwitpoeder, die je hier kan kopen, en water of melk. In melk zitten meer calorieën dan water, maar melk voegt dan ook meer textuur en smaak toe aan jou shake. Ben je een kast die van meer volume in zijn of haar shake houdt? Kies dan voor een shake met melk er bij. Weet wel dat de keuze tussen water of melk persoonsgebonden is. Wanneer je lactose-intolerant bent, is het beter om voor water te kiezen. Daarnaast bieden wij ook eiwitpoeder aan speciaal voor mensen die lactose-intolerant zijn. Benieuwd of je lactose-intolerant bent? Kijk dan hier!

Je groeit maximaal met onze eiwitshake

De eiwit shake die wij net al noemden, heeft naast de essentiële aminozuren ook nog een ander klein voordeel: Je wordt een absolute machine. Door de eerder genoemde BCAA’s binnen te krijgen via onze eiwitshakes zorg je ervoor dat je lichaam klaar is om te groeien. Er is een reden dat eiwit shakes een van de meest gebruikte supplementen ter wereld zijn.

De eiwitten maximaal shake van Kosso Nutrition is gemaakt van de beste en meest hoogstaande ingrediënten. We willen je geen rotzooi geven én een normale prijs bieden, en dat is ook gelukt! We garanderen dat je gezonde en goede eiwitten binnenkrijgt als je bij ons een eiwitshake gaat bestellen. Het zijn nou eenmaal de bouwstenen van je lichaam en die bouwstenen hebben een constante toevoer nodig.

Ons eiwit shakes komen in verschillende heerlijke smaken. Hiermee is er altijd een optie voor jou om je eiwitten makkelijk en snel aan te vullen of gewoonweg te genieten van een gezonde snack. De eiwitshake van Kosso Nutrition is makkelijk te shaken en is heerlijk voor- en na een training. De smaken waarin je de eiwit shakes kunt kopen zijn, op het moment van schrijven, als volgt: vanille, chocolade, bessen, banaan en aardbei.

Wanneer kan ik een eiwitshake bestellen?

Er is een bepaalde vuistregel die je kan aanhouden om te weten hoeveel eiwitten je zo per dag binnen wilt krijgen, denk hierbij aan 1,5-2 gram per kilo lichaamsgewicht. Een ideale manier om aan deze grens te komen zijn de eiwitshakes van Kosso Nutrition!

Wanneer je veel sport heeft het lichaam meer bouwstoffen nodig. Een van deze magische bouwstoffen is, je raadt het al, eiwit! Eiwitten bestaan uit aminozuren. Die zuren zijn super belangrijk voor je spieren. Ook zijn eiwit shakes perfect voor de sporter die veel last heeft van spierpijn na legday. Eiwitshakes helpen namelijk tegen spierpijn doordat het spierherstel bevordert! Ook zijn eiwitshakes super simpel om te gebruiken. Je kiest of je water of melk bij je poeder wilt, mixt het samen in je zwarte shakebeker of roze shakebeker en begint te schudden! Zit je in een bulk of heb je lekkere trek, dan kun je altijd nog andere ingrediënten toevoegen aan jouw eiwit shake. Denk bijvoorbeeld aan pindakaas, fruit of havermout.

Kom ik aan in gewicht van een eiwitshake?

Het korte antwoord is ja!  Ondanks dat we proberen onze eiwitshakes van zo’n hoog mogelijke kwaliteit te maken ontkomen we niet aan één ding: calorieën. Doordat in, net zoals in alle andere maaltijden, in een protein shake calorieën zitten, is het mogelijk om aan te komen door overmatig gebruik van ons eiwitpoeder. Dit is echter volledig afhankelijk van jouw dagelijkse behoefte aan calorieën. Eet je meer dan je verbrandt, dan kom je aan. Dit is dus niet anders bij het gebruik van eiwitshakes. Eiwit shakes geven je wel een verzadigd gevoel waardoor ze ook de verstandige keuze zijn wanneer je je huidige gewicht wilt behouden of zelfs wilt afvallen. Extra eiwitten innemen tijdens het afvallen is verstandig omdat je zo de kans op spierverlies vermindert!

Waar moet je op letten bij het kopen van eiwitshakes?

Eiwitshakes zijn tegenwoordig overal te vinden, maar welke producten zijn nu goed? Wanneer je een eiwitshake gaat kopen, moet je op een aantal zaken letten. Om te beginnen moet je letten op de kwaliteit, de kwaliteit van de eiwitten verschilt vaak per merk of product. Hoe beter de kwaliteit, des te hoger het eiwitgehalte. Daarnaast kun je kijken naar het land van productie. De productie eisen zijn in Europa of Verenigde Staten vaak strenger dan in andere landen of werelddelen. Het zegt natuurlijk niet alles over een product, maar kan wel degelijk verschil maken. Ten slotte, de smaken waarin het product verkrijgbaar is, zijn ook van belang. Wanneer de eiwitshake niet te koop is in lekkere smaken, zul je de eiwitshake ook niet kopen. Bij Kosso Nutrition verkopen we kwalitatieve eiwitshakes in verschillende smaken. Koop je eiwitshake makkelijk en snel bij ons!

SLUIT FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Pakketten (10)
 • Aankomen (1)
 • Pre-Workouts (1)
 • Pre-Workouts (1)
 • Supplementen (1)
 • Whey Protein (1)

Kleur

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (10)