Trainings- en voedingsschema's

Fitness coach Kosso

Kosso Nutrition is jouw persoonlijke fitness coach. Met ons breed aanbod van fitness schema’s voor mannen of vrouwen zorgen wij ervoor dat jij je doel behaalt. Dit alles wordt behaald door het gezicht achter Kosso Nutrition, rapper Kosso. Onze kennis in droog worden en afvallen zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte fitness coach zijn. Al deze kennis is vastgelegd in onze online fitness coach programma’s. Je kunt dit ook makkelijk combineren met een van onze eetschema’s of afval schema’s.

 

Een online fitness coach op elk moment

In de meeste gevallen is een fitness coach alleen fysiek beschikbaar. Bij Kosso Nutrition is dit niet het geval en zijn wij jouw eigen persoonlijke online fitness coach. Kosso Nutrition zorgt ervoor dat jij weet hoe je de oefeningen moet doen en bekend bent met de nodige voeding. Wij geven jou een optimaal trainingsschema, waarin stap voor stap staat uitgelegd wat je moet doen. Daarnaast geven wij je een schema met de bijbehorende voedingsmiddelen die je nodig hebt om je doel te bereiken.

 

Wat zijn de mogelijkheden bij onze online coach?

Kosso Nutrition helpt je met het bereiken van je doelen. Of je nu wilt aankomen of afvallen, wij hebben het juiste trainingsschema voor je. Zo hebben wij het 12 weken aankomen traject en een 12 weken afvallen traject. Beide zijn voorzien van een online intake via e-mail en bijbehorende voedings- en trainingsschema’s. Daarnaast houden wij met jou contact via de mail en kun je ons altijd om advies vragen. Wij zijn dus je all-in online personal coach. Ten slotte geven wij je korting op ons assortiment op Kosso Nutrition. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij progressie boekt, en dit steuntje in de rug helpt daarbij.

 

De online fitness coach die je helpt met het bereiken van je doelen

Zoals we al aangaven vinden wij het belangrijk dat jij je doelen bereikt. Daarom helpen wij je hierbij en zorgen wij ervoor dat je vragen op tijd worden beantwoord. Wij geven je ook tips zodat jij nog meer progressie kan boeken en dus nog sneller je doelen kan bereiken. Ons handige bijgeleverde e-book staat vol met tips en tricks afkomstig van Kosso zelf. Zo ben je ervan verzekerd dat je goed en passend advies krijgt dat bij jouw situatie past.

 

Een bikini fitness coach die echt helpt

Ben je een vrouw en wil je graag een perfect bikini lichaam bereiken? Dan kan Kosso Nutrition je helpen. Ons bikini fitness coach programma helpt je namelijk met het bereiken van dit doel en zorgt ervoor dat jij het perfecte lichaam krijgt. Wij begeleiden je tijdens dit traject en zorgen ervoor dat jij een op maat gemaakt bootyschema krijgt. Met onze bikini fitness coach ben jij klaar voor de zomer. Wil je meer weten over deze service of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Afvallen met onze online fitness coach en bijbehorende supplementen

Buiten onze expertise op het gebied van fitness coaching, hebben wij ook de supplementen die jij nodig hebt. In ons assortiment vind jij alles wat je nodig hebt om nog meer progressie te kunnen boeken en daardoor nog sneller je doel kan bereiken. Zo hebben wij verschillende fat burner producten die je helpen met het verliezen van vet. Ook hebben wij diverse producten die vol zitten met eiwitten en daardoor een grote boost kunnen geven. Onze producten helpen jou om een beest te worden.