Coaching by Kosso

Coaching by Kosso

/ Coaching by Kosso

Coaching by Kosso

Kosso Nutrition is jouw online fitness coach voor het stimuleren van gains. Met ons breed aanbod aan fitness schema’s voor mannen of vrouwen zorgen wij ervoor dat jij je doel behaalt. Onze fitness schema’s en plannen zijn allemaal gebaseerd op de kennis en ervaring van de experts werkzaam bij Kosso Nutrition, bestaande uit oud Nederlands kampioen bodybuilding Albert Dervishaj en zijn team. Met onze kennis over afvallen en aankomen in gewicht kunnen wij voor jou de perfecte fitness coach zijn. Onze expertise is vastgelegd in onze online fitness coaching programma’s. De overzichten zijn makkelijk te combineren met onze eet- of afvalschema’s. Met onze kennis en hulp bereik je sneller en gemakkelijker jouw doelen in de sportschool.

Een online fitness coach op elk moment

Een online fitness coach begeleidt mensen op het gebied van sport, voeding en mentale gezondheid. In de meeste gevallen is een sport en voedingscoach alleen fysiek beschikbaar. Echter, bij Kosso Nutrition is dit niet het geval en bieden wij jou persoonlijke online coaching op het gebied van fitness. Bij Kosso Nutrition zorgen we ervoor dat jij weet hoe je de oefeningen correct uitvoert en dat je bekend bent met lekkere en gezonde voedingsmiddelen passend in jouw unieke dieet.  

Wij voorzien jou van een optimaal trainingsschema, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je kunt groeien en je doelen kunt behalen. Daarnaast kunnen wij jou naast een voeding- en trainingsschema ook de bijbehorende voedingssupplementen aanleveren die je nodig kan hebben om sneller en efficiënter jouw doel te bereiken. Als online fitness coach leveren wij alle informatie via de mail aan. Onze schema’s en adviezen baseren we op jouw persoonlijke situatie en doelen.

Wat zijn de mogelijkheden bij online fitness coaching?

Kosso Nutrition helpt je met het bereiken van je sportieve doelen. Zo ondersteunen en adviseren wij jou graag als het gaat om voeding en training. Wij hopen als online sport en voedingscoach je iets te leren over de beste manier van trainen en de voeding die daarop aansluit. Tijdens het fitness coaching traject ondersteunen wij jou met schema’s, adviezen en persoonlijke contactmomenten.

Of je nu wilt aankomen of afvallen, wij hebben het juiste trainingsschema voor je. Ook kun je met behulp van een voedingscoach afvallen of aankomen, voedings is een belangrijk onderdeel van jouw proces. Zo hebben wij het 12 weken aankomen traject en een 12 weken afvallen traject. Beide zijn voorzien van een online intake via e-mail en persoonlijke voedings- en trainingsschema’s. Daarnaast houden wij met jou contact via de mail en kun je ons altijd om advies vragen. Bij Kosso streven wij ernaar om jouw all-in online fitness coach te zijn. Ten slotte geven wij je als gebruiker van onze Kosso Nutrition training schema’s korting op het assortiment van Kosso Nutrition. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij progressie boekt, het gebruik van supplementen kan een steuntje in de rug zijn. Wij weten hoe doeltreffend de combinatie van het juiste trainings- en eetschema kan zijn met goede supplementen.

De online coach die je helpt met het bereiken van je doelen

Zoals we al aangaven, vinden wij het belangrijk dat jij je doelen bereikt en fitter wordt. Bij Kosso Nutrition helpen wij jou graag met onze sport en voeding coaching online. We delen graag onze inzichten over optimale trainingsmethoden, de juiste uitvoering van specifieke oefeningen, de essentiële rol van voeding in sport, aanbevolen supplementen en bieden we onbeperkte variatie in je eetschema via onze voedingsgids. Bovendien verstrekken we advies om je vooruitgang te maximaliseren, zodat je je doelen nog sneller kunt bereiken. Veel van onze tips kun je overigens ook al teruglezen in onze kennisbank. Het maakt niet uit of je wilt afvallen, droogtrainen, spiermassa wilt opbouwen of alleen gezonder wilt leven, wij staan met onze fitness coaching online voor je klaar. Ons e-book staat vol met tips en tricks afkomstig van Kosso zelf, waarmee jij snel aan de slag kunt.

Wij zorgen er als sport en voedingscoach voor dat je structuur en routine in je trainingen krijgt, je motivatie langer behoudt, sneller je doelen behaalt en doeltreffender de verschillende spiergroepen traint tijdens de trainingsdagen. Vind je het lastig om zelf een routine te vinden en mis je af en toe wat motivatie of juist de kennis? Dan is onze hulp het zeker waard! Met onze fitness coach ben jij klaar voor de zomer. Wil je meer weten over deze service of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Afvallen met een online fitness coach en bijbehorende supplementen

Buiten onze expertise op het gebied van online fitness coaching, bieden wij ook de supplementen die jij nodig hebt. In ons assortiment vind jij alles wat je nodig hebt om nog meer progressie te kunnen boeken, waardoor je sneller je doelen kunt bereiken. Het maakt niet uit of je een beginnende of ervaren sporter bent, het gebruik van fitnesssupplementen kan zorgen voor betere resultaten.

Supplementen zijn een hulpmiddel die ervoor zorgen dat jouw sportprestaties verbeteren. Ze gelden enkel als aanvulling op een gezond voedingspatroon. Het in de hand nemen van een voedingscoach voor afvallen zorgt ervoor dat je een goede basis ontwikkelt. Vervolgens kun je gaan kijken naar supplementen, er zijn verschillende supplementen met ieder weer hun eigen doel. Zo hebben wij producten die je helpen met afvallenpre workouts die zorgen voor meer energie, weightgainers die helpen bij aankomen en eiwitshakes die bijdragen aan voldoende spierherstel. Tijdens onze online coaching voor fitness zullen wij kijken naar welke supplementen jij nodig hebt en het beste passen bij jouw doelen.

SLUIT FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Supplementen (26)
 • Pakketten (9)
 • Pre-Workouts (8)
 • Vitaminepillen (8)
 • Aankomen (4)
 • Creatine (4)
 • Eiwitten (4)
 • Afvallen (3)
 • Pre-Workouts (3)
 • Whey Protein (3)

Kleur

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (12)