Caloriebehoefte berekenen

Coaching by Kosso

Coaching by Kosso

/Coaching by Kosso

Coaching by Kosso

TOON FILTERS

Zoeken

Search

Search

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
  • On Sale (2)

Coaching by Kosso

Kosso Nutrition is jouw personal coach voor fitness. Met ons breed aanbod aan fitness schema’s voor mannen of vrouwen zorgen wij ervoor dat jij je doel behaalt. Onze fitness schema’s en plannen zijn allemaal gebaseerd op de kennis en ervaring van het gezicht achter Kosso Nutrition, rapper Kosso en zijn team. Onze kennis in droog worden en afvallen zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte fitness coach zijn. Al deze kennis is vastgelegd in onze online fitness coach programma’s. Je kunt de online fitness coaching programma’s makkelijk combineren met een van onze eetschema’s of afval schema’s. Door middel van onze hulp kun je sneller, makkelijker en betere resultaten behalen in de sportschool.

Een online fitness coach op elk moment

Een fitness coach is iemand die mensen doet begeleiden op het gebied van sport, voeding en mentale gezondheid. Een fitness coach zorgt ervoor dat jij de juiste sporttechnieken gebruikt, effectief doet trainen en de juiste voeding binnenkrijgt. In de meeste gevallen is een fitness coach alleen fysiek beschikbaar. Bij Kosso Nutrition is dit niet het geval en zijn wij jouw eigen persoonlijke online fitness coach. Kosso Nutrition zorgt ervoor dat jij weet hoe je de oefeningen correct uitvoert en bekend bent met de nodige voeding. Wij geven jou een optimaal trainingsschema, waarin stap voor stap staat uitgelegd wat je kunt doen voor groei richting je doelen. Daarnaast kunnen wij jou naast een schema ook de bijbehorende voedingssupplementen aanleveren die je nodig hebt om je doel te bereiken. Als online fitness coach leveren wij alles informatie via de mail aan. Al onze schema’s en adviezen baseren we natuurlijk op jouw persoonlijke situatie en doelen.

Wat zijn de mogelijkheden bij onze online coach?

Kosso Nutrition helpt je met het bereiken van je doelen. Wij zijn er voor je om je te adviseren als het gaat om voeding en training. Wij hopen als fitness coach je iets te leren over de beste manier van trainen en de voeding die daarop aansluit. Dit doen we aan de hand van onze schema’s, adviezen en persoonlijke contactmomenten. Of je nu wilt aankomen of afvallen, wij hebben het juiste trainingsschema voor je. Zo hebben wij het 12 weken aankomen traject en een 12 weken afvallen traject. Beide zijn voorzien van een online intake via e-mail en bijbehorende voedings- en trainingsschema’s. Daarnaast houden wij met jou contact via de mail en kun je ons altijd om advies vragen. Wij zijn dus je all-in online personal coach. Ten slotte geven wij je als gebruiker van onze Kosso Nutrition training schema’s korting op het assortiment op Kosso Nutrition. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij progressie boekt en dit steuntje in de rug helpt daarbij. Wij weten bovendien hoe doeltreffend de combinatie van het juiste trainings- en eetschema kan zijn in combinatie met goede supplementen.

De online fitness coach die je helpt met het bereiken van je doelen

Zoals we al aangaven, vinden wij het belangrijk dat jij je doelen bereikt en fitter wordt. Daarom helpen wij je hierbij en zorgen wij ervoor dat je vragen op tijd worden beantwoord. Zo vertellen we je graag meer over de beste manier van trainen, de beste uitvoering van specifieke oefeningen, welke voeding belangrijk is in combinatie met sporten, welke supplementen je het beste kunt gebruiken en geven we je met onze voedselwijzer onbeperkte variatie in je eetschema. Daarnaast geven we je ook tips zodat jij nog meer progressie kan boeken en dus nog sneller je doelen kan bereiken. Het maakt niet uit of je wilt afvallen, droogtrainen, spiermassa wilt opbouwen of gezonder wilt leven, wij staan met onze coaching online voor je klaar. Onze handige bijgeleverde e-book staat vol met tips en tricks afkomstig van Kosso zelf. Zo ben je ervan verzekerd dat je goed en passend advies krijgt dat bij jouw situatie past.

Een bikini fitness coach die echt helpt

Ben je een vrouw en wil je graag een perfect bikini lichaam bereiken? Dan kan Kosso Nutrition je helpen. Ons bikini fitness coach programma helpt je namelijk met het bereiken van dit doel en zorgt ervoor dat jij het perfecte lichaam krijgt. Wij begeleiden je tijdens het traject en zorgen ervoor dat jij een op maat gemaakt schema ontvangt.

Wij zorgen er als fitness coach voor dat je structuur en routine in je trainingen krijgt, je motivatie langer behoudt, sneller je doelen behaalt en doeltreffender de verschillende spiergroepen kunt trainen tijdens de trainingsdagen. Vind je het lastig om zelf een routine te vinden en mis je af en toe wat motivatie of juist de kennis? Dan is onze hulp het zeker waard! Met onze bikini fitness coach ben jij klaar voor de zomer. Wil je meer weten over deze service of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Afvallen met onze online fitness coach en bijbehorende supplementen

Buiten onze expertise op het gebied van online fitness coaching, hebben wij ook de supplementen die jij nodig hebt. In ons assortiment vind jij alles wat je nodig hebt om nog meer progressie te kunnen boeken en daardoor nog sneller je doel kan bereiken. Het maakt niet uit of je een beginnende of ervaren sporter bent, het gebruik van fitnesssupplementen kan zorgen voor betere resultaten. Supplementen zijn een hulpmiddel die ervoor zorgen dat jouw sportprestaties verbeteren. Er zijn verschillende soorten supplementen met ieder weer hun eigen doel. Zo hebben wij verschillende diet support producten die je helpen met het verliezen van vet, een pre workout die kan zorgen voor meer energie, weightgainers die kunnen helpen bij aankomen en eiwitshakes die bij alle doelen zorgen voor voldoende spierherstel. Tijdens onze online fitness coaching zullen wij kijken naar welke supplementen jij nodig hebt en het beste passen bij jouw doelen.

SLUIT FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
  • Kleding & Accessoires (15)
  • Merchandise (15)
  • Shakebekers (3)
  • Geen categorie (1)
  • Supplementen (1)

Kleur

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
  • On Sale (2)