Fitness Accessoires

Fitness Accessoires

/ Fitness Accessoires

Fitness Accessoires

TOON FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
  • Kleding & Accessoires (1)
  • Merchandise (1)
  • Pre-Workouts (1)
  • Pre-Workouts (1)
  • Supplementen (1)

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

Sport accessoires fitness

Een van de producten die we aanbieden voor zowel thuis als in de gym is de shakebeker, die we in zowel blauw als zwart hebben. Wanneer je team Kosso wilt reppen in de gym en een kwalitatief hoogstaande shakebeker nodig hebt van 500 ML dan moet je vooral op de linkjes klikken. Combineer de beker samen met de supplementen van Kosso Nutrition en je hebt geen elektrische mixer meer nodig om het beste uit jezelf te halen! Bij Kosso Nutrition kun je de beste fitness accessoires kopen.

Ook voor na de workout hebben we iets om je spierpijn, spiergroei en spierherstel te verbeteren: de massagegun! Super simpel te gebruiken en perfect om stijve spieren los te maken. Iedere spiergroep kan geholpen worden door de verschillende opzetstukken én het heeft een batterijduur van maar liefst zes uur lang! De massagegun is een van de beste accessoires voor fitness die je kunt kopen, wij kunnen in ieder geval niet meer zonder! Als je Koss Nutrition niet gelooft, kijk dan wat anderen er over zeggen hier!

Daarnaast hebben we ook fitness accessoires voor degene die veel onderweg zijn en alsnog willen laten zien dat die bij het team van Kosso Nutrition hoort. Ga jij altijd met de auto naar de sportschool en terug? Of laat je wel eens je vieze gym kleding in de auto liggen? Dan kun je de kwaliteit=prioriteit auto geurtjes van Kosso Nutrition gebruiken! Laat je auto heerlijk ruiken met dat geurtje. We hebben zelfs kentekenplaten voor degene die echt wil laten zien wat het betekent om een kast te zijn, waar je ook bent. Soms gaan fitness accessoires verder dan directe gains. Fitness accessoires zijn er ook om te laten zien dat jij deze lifestyle omarmt! Dus, omarm jij de Kastnation lifestyle en laat je pro activiteit zien of ben je iemand die liever wat meer casual is in wat die doet? Combineer die lifestyle met de chillste Kosso Kleding en je bent klaar om de gym te veroveren!

Hoe gebruik ik een fitness riem?

We hebben ook een riem in ons fitness accessoires assortiment bij Kosso Nutrition! Maar waar is zo’n fitness riem eigenlijk voor? Met een fitness riem haal je het absoluut maximale uit je sportroutine! Doordat een fitness riem druk uitoefent op je lichaam, en hiermee de intra-abdominale druk verhoogd, kan je meer tillen doordat de spanning op je ruggengraat verminderd wordt! Zo raden we aan dat degene die écht zwaar willen tillen in de sportschool en Kastnation willen reppen een fitness riem halen. De riem is ook een van de fitness accessoires voor thuis als je de juiste gewichten in huis hebt. We raden af dat, als je last hebt van hartproblemen, om fitness accessoires zoals een fitness riem te gebruiken. Door de druk die het uitoefent kan er een hogere bloeddruk ontstaan. Voor een gezond persoon is dit natuurlijk geen probleem.

Voordelen lifting straps

Een van de meest underrated fitness accessoires zijn de lifting straps. Lifting straps zijn in principe lappen stof die je een betere grip geven bij bepaalde oefeningen. Door die extra grip gebruik je minder kracht en kun je dus of zwaarder tillen of nóg meer reps runnen. Oefeningen waar deze veel gebruikt kunnen worden zijn deadlifts, seated rows, tal van rug oefeningen en pulldowns. Daarnaast zorgen de straps er ook voor dat de krachten die je creëert tijdens je rug oefeningen beter overgezet worden naar de spieren in je rug, hierdoor train je dus ook nog een efficiënter!

Deze fitness accessoires kunnen jou, ja jij die dit nu leest achter je scherm, op weg helpen om die kast te worden. Dus waar wacht je nog op? Blijf je progressie uitstellen of ga je eindelijk dat doel bereiken om het beest in jezelf los te laten die er altijd al in zat? Denk je dat je iemand blij kan maken door fitness accessoires te kopen? Denk dan misschien eens om een fitness cadeau pakket van Kossnutrition cadeau te doen.

SLUIT FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
  • Kleding & Accessoires (1)
  • Merchandise (1)
  • Pre-Workouts (1)
  • Pre-Workouts (1)
  • Supplementen (1)

Kleur

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale