Caloriebehoefte berekenen

Sterkste preworkout

Sterkste preworkout

/Sterkste preworkout

MADLABS: STERKSTE PRE-WORKOUT VAN NEDERLAND!

De sterkste pre-workout is enkel voor degene die voldoen aan de volgende eisen:

 • Je wilt het absoluut maximale uit jezelf halen
 • Je wilt de grootste kast worden in je gym
 • Je hebt een sicke drive

Ben jij dit? Mooi! Wij hebben namelijk de sterkste pre-workout van Nederland gemaakt die je alleen bij Kosso Nutrition kunt verkrijgen! Binnen Nederland is er geen sterkere pre-workout. Onze oude pre-workouts waren al hoger gedoseerd dan de concurrent in Nederland, maar we horen dat jullie nog meer willen. Naast dat wij super trots zijn op deze mindset van Kast Nation, hebben we ook geluisterd. Want hier is die dan hoor: DE ALLER STERKSTE PRE-WORKOUT IN DIT LAND! Wil je ook keihard gaan in de gym? Bestel dan nu de MADLABS of de TSUNAMI EXTREME pre-workout.

Verschil tussen de oude en nieuwe pre-workout van Kosso Nutrition

Afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest om de pre-workout te ontwikkelen waar jullie naar op zoek waren. Precies: de allersterkste die je in Nederland kunt vinden. Hoewel de dosis natuurlijk belangrijk was, wilden we er ook nu weer voor zorgen dat de pre-workouts de lekkerste zijn. Ook daarin stellen we je niet teleur, want gelukkig is dit met onze heerlijke groene appel-smaak MADLABS pre-workout gelukt! Net zo fris is de TSUNAMI met een mindblowing watermeloensmaak!

Hoewel we super enthousiast zijn over deze nieuwe krachtige supplementen, willen we zeker de oude pre-workouts niet afvlakken, maar voor de supersportievelingen zijn er nu gewoon twee extra opties. Sommige ingrediënten zijn bijgevoegd, andere zijn weggehaald. Wat over blijft, is simpelweg de sterkste pre-workout die Nederland ooit gezien heeft!

Wat zit daar nou in dan? Het antwoord op die vraag vind je hier onder.

Inhoud van de sterkste pre-workout van Nederland

Eén pot bevat 500 gram energie, wat al meer is dan de 300 gram waarvoor je bij de meeste supplementenshops voor betaalt. Er zijn ongeveer 30 doseringen te halen uit een zo’n grote pot, één scoop is namelijk 17 gram. We hebben bewust gekozen voor een grotere scoop naar aanleiding naar ons onderzoek naar de beste hoeveelheid scoop per gebruik. Om de juiste verhoudingen van de sterkste pre-workout te krijgen, heb je simpelweg die 17 gram nodig. Je kan een kleinere scoop gebruiken, maar dan moet je wel twee of drie keer scoopen om het juiste effect te krijgen. Bedenk even dat enkel de Beta-aline en de Citrulline samen al 8 gram zijn in deze energie-booster!

Je kunt er zelfs voor kiezen om de MADLABS te dry-scoopen of met water te mengen, we hebben ‘m namelijk extra zacht gemaakt. Niks is te goed voor onze Kastnation! Daarnaast is de MADLABS preworkout green apple echt ziekelijk lekker, dit menen we echt. We hebben hard on best gedaan om niet alleen de sterkste pre-workout van Nederland te maken, maar ook de lekkerste!

Ingrediënten

Veel pre-workouts maken gebruikt van L-Citrulline-Malaat, een combinatie van L-Citrulline en Malaat. Wij hebben er voor gekozen om deze op te splitsen. Niet dingen bij elkaar gooien zonder te meten, wij willen overal exact de juiste doseringen in. We zeiden het al: de sterkste pre-workout is wetenschappelijk onderbouwd! Wat zit er zoal in en wat zijn de verschillen met de oude pre? Kortgezegd: De nieuwe pre bevat meer BETA-ALINE (3000 milligram in plaats van 2000 per scoop) en 5000 milligram Citrulline en 1500 milligram Malaat per scoop.

We hebben heel bewust de creatine uit de MADLABS pre gelaten. Creatine is echt een geweldig iets voor lange termijn doelen, maar daarom past het minder goed binnen de sterke pre-workout scoops. Een pre-workout is er dan ook voor de korte termijn boost. Daarnaast hebben we AAKG ook eruit gelaten omdat de wetenschap uitwees dat dit vrijwel niks toevoegt. Om het verwijderen van deze ingrediënten te compenseren, hebben we wel nog de volgende power providing producten er bij gestopt om de sterkste pre-workout van Nederland te maken!

Oude pre: 2000mg L-Citrulline-Malaat per scoop

Nieuwe pre: 5000mg pure Citrulline en 1500mg Malaat per scoop

Oude pre: 2000mg BETA-ALANINE per scoop

Nieuwe pre: 3000mg BETA-ALINE per scoop

 • Glycerol, dit zorgt voor een gigantische pump tijdens het trainen
 • Betaine Anhydrous, meer kracht én goed voor het hart
 • Choline bitartrate, meer energie en focus
 • Cafeïne
 • Ginkgo Biloba
 • Black pepper extract
 • L-Tyrosine
 • Taurine

Waarom zou je kiezen voor de pre van Kosso Nutrition?

Wij maken keer op keer waar dat je krijgt waar je voor betaalt. Wij hebben er voor gekozen om hoge doseringen met de juiste ingrediënten te combineren in één supplement. Dit is daarom simpelweg ons duurste product ooit om te produceren, we gaan namelijk geen minder kwalitatieve ingrediënten erin gooien om het net wat goedkoper te maken. Kast Nation is onze familie en familie behandel je goed. Kwaliteit heeft bij ons ALTIJD de prioriteit, vooral bij de sterkste pre-workout ooit gemaakt in dit land. Wil jij je, naast je voelen als familie, ook kleden als familie? Bekijk dan hier de Kast Nation kleding!

Veel supplementbedrijven halen hun producten bij verschillende bedrijven door de wereld heen om de kosten maar in te drukken. Kosso Nutrition daarentegen maakt hun eigen formules, produceert alles in Nederland en is eerlijk over hun kwaliteit. Eerlijkheid en kwaliteit loont. Zo simpel is het. Probeer onze MADLABS of TSUNAMI Extreme nu uit!