Caloriebehoefte berekenen

Eiwitrepen

Eiwitrepen

/Eiwitrepen

Eiwitrepen

TOON FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Eiwitten (5)
 • Supplementen (5)
 • Whey Protein (3)
 • Eiwitten (1)

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (2)
Woocommerce Sort

Eiwitrepen

Weet je van jezelf dat je dagelijks te weinig eiwitten inneemt, of kun je een extra eiwit boost gebruiken omdat je intensief bezig bent met trainen? In dat geval is een eiwitreep een goede optie als je trek hebt. Eiwitrepen zijn niet alleen lekker, ze zitten boordevol eiwitten die jij goed kunt gebruiken. Sla dus twee vliegen in één klap en ga voortaan voor een eiwitreep in plaats van een ongezonde snack. Meer weten? Lees dan even verder!

Eiwitrepen als snack voor onderweg

Weet je wat een groot voordeel is van eiwitrepen? Je kunt ze altijd eten, bijvoorbeeld ’s morgens nadat je in de gym bent geweest of als je onderweg bent en je gewoon trek hebt. Je hoeft zelf niks meer klaar te maken, want je pakt hem gewoon uit je tas. Doordat de reep boordevol eiwitten zit, krijg je een verzadigd gevoel. In tegenstelling tot andere snacks hoef je dus minder bang te zijn dat je na 1 nog een chocolaatje of chipje neemt. Hoewel wij er ook zeker van zijn dat je de verleiding van onze proteïnerepen niet kunt weerstaan en hij heerlijk zoet is van smaak, ervaar je niet dat verslavende gevoel dat suiker jou geeft en waardoor je aan niks anders meer kunt denken dan aan snoepen. De reep is dus de perfecte beloning na al jouw werk in de sportschool.

Probeer de nieuwe proteïne reep van Kosso

Het is belangrijk dat je gezond eet, maar af en toe een snack moet ook kunnen. Denk je aan snacken, dan denk je al vaak aan de veel gekozen ongezonde opties, maar met de nieuwe eiwit repen van Kosso is dat niet meer nodig: onze reep is een echte snack met heerlijke chocolade, karamel smaak. Een must-try voor iedere chocoladeliefhebber, zonder dat je cheat en veel suikers en vetten binnenkrijgt.

Wat kun je verwachten op het gebied van voedingswaarden? Onze reep bevat 19 gram eiwitten en bevat minder calorieën dan de echte candy bars van bekende merken. Als je dus aan het cutten bent of wilt letten op je calorieën, is onze proteïne reep een goed optie. Wist je trouwens dat onze repen slechts één gram suiker bevatten? Dat is veel minder dan alle repen die je in de supermarkt vindt. Geen suikerdip meer voor jou, want de eiwitreep van Kosso is dankzij de basis van eiwitten een stabiele bron van energie die je nodig hebt voor je work-out.

Wil je nog meer weten over deze proteïne bar? Kijk dan even op deze pagina, want daar lees je nog meer over de voordelen en de ingrediënten.

Nog meer redenen om de proteïne repen te snacken

 • De reep is onweerstaanbaar door de krokante bite.
 • Liefhebber van Choco Karamel en Brownie? Dan moet je nu onze eiwitrepen scoren.
 • Kun je geen genoeg krijgen van de repen? Koop dan een doosje met maar liefst 12 stuks!
 • Bezig met cutten, afvallen of aankomen? Een Protein Cheat Bar past bij elk dieet.

Gezond eten en sporten met hulp van Kosso?

Wil je naast gezond snacken een gezondere levensstijl ontwikkelen? Dan kan Kosso Nutrition jou verder helpen. Wij bieden namelijk coaching voor verschillende doelen en alle lichaamstypes. Hierbij gaan we met jou aan de slag om een gezond eetpatroon te ontwikkelen en een bewegingsschema opstellen dat helemaal bij jou past. Natuurlijk begrijpen we ook dat je een beetje wilt variëren. Heb je bijvoorbeeld geen trek in onze proteïne repen (wat we ons haast niet kunnen voorstellen), maar heb je behoefte aan meer eiwitten op een andere manier? Probeer dan onze voedingssupplementen, een echte waardevolle aanvulling op jouw krachtige levensstijl. Ga bijvoorbeeld voor de Eiwitten Maximaal, de Slapend Groeien of Eiwitten Puur om je eiwitinname aan te vullen, of ga voor een pre-workout die je kunt krijgen in de smaken groene appel, watermeloen, cola, lemon en berry. Nog even snel een boost? Stop dan naast een eiwitreep ook onze easy pre-shot in je tas.

SLUIT FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Eiwitten (5)
 • Supplementen (5)
 • Whey Protein (3)
 • Eiwitten (1)

Kleur

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (2)