Vitamines & mineralen

Vitamines & mineralen

/ Vitamines & mineralen

Vitamines & mineralen

TOON FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Supplementen (27)
 • Pakketten (9)
 • Pre-Workouts (8)
 • Vitaminepillen (8)
 • Eiwitten (5)
 • Aankomen (4)
 • Creatine (4)
 • Afvallen (3)
 • Afvallen (3)
 • Pre-Workouts (3)

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (11)

Vitamines en mineralen

Als sporter wil je natuurlijk de beste resultaten behalen in de sportschool. Naast dat het belangrijk is om voldoende eiwitten te eten, zijn vitamines en mineralen ook van belang. Vitamines en mineralen supplementen zorgen er namelijk voor dat je een extra aanvulling krijgt op de voeding die je binnen krijgt. Deze extra aanvulling zorgt onder andere voor meer energie, een gezonder lichaam en betere sportprestaties. Veel mensen halen namelijk niet de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen. Met een tekort aan vitamines en mineralen zul jij nooit het uiterste uit jezelf kunnen halen. Een gebrek aan bepaalde vitamines, zoals B-vitamines, kan namelijk leiden tot vermoeidheid en een gebrek aan energie. Een supplement tegen vermoeidheid in de vorm van vitaminen geeft jou net dat beetje extra, waardoor jij tijdens een training alles kunt geven. Bij Kosso Nutrition heb je keuze uit verschillende vitaminepillen die jou als sporter een duwtje in de rug kunnen geven. Met behulp van de juiste vitamines voor spieren en andere fitness supplementen zul jij een echte kast worden!

Vitaminen voor spieren en gewrichten

Denk je aan spierherstel stimuleren met supplementen, dan denk je aan onze eiwitten supplementen. Eiwitten dragen bij aan het herstel van je spieren na het sporten, waardoor je sneller, makkelijker en meer spiermassa kunt krijgen. Naast dat eiwitten enorm belangrijk zijn wanneer je jouw lichaam regelmatig uitdaagt in de sportschool, mogen vitaminen voor je spieren en gewrichten zeker niet worden vergeten.

Er zijn verschillende soorten vitaminepillen die jouw spieren kunnen ondersteunen. Een voorbeeld daarvan is magnesium. Magnesium zorgt voor het behoud van sterke en soepele spieren, en speelt daarnaast ook een grote rol bij een aantal andere lichaamsprocessen. Voorbeelden hiervan zijn een betere nachtrust, een goede stofwisseling, de instandhouding van het testosterongehalte en een verhoogd lichaamseiwit. Ook kunnen vitamines helpen bij vermoeidheid en moeheid, magnesium is hier een voorbeeld van. Het nemen van vermoeidheid vitamines zorgt er kortom voor dat je beter in je vel gaat zitten en lichaam fitter wordt dan ooit tevoren!

Vitamines voor spieren

Waarom is het als sporter belangrijk om vitamines voor je spieren te nemen naast je voeding? Het antwoord op die vraag is erg simpel. Tijdens het sporten zal je lichaam veel zweten, hierdoor kunnen eventuele vitamines en mineralen uit je lichaam verdwijnen. Het gevolg hiervan is dat er een tekort kan ontstaan. Wanneer je veel sport en veel zweet, is het verstandig om extra vitamines en mineralen tot je te nemen. Niet alleen voor het herstel en op de opbouw van jouw spieren, maar ook voor de gezondheid van je hele lichaam.

Zo kan een multivitamine ervoor zorgen dat jij alle vitamines en mineralen die jouw lichaam nodig heeft binnen krijgt. De vitamines die in zo’n multivitaminen supplement zitten, zorgen voor een goede weerstand, optimale conditie en voldoende energie. Goede vitamine pillen zorgen ervoor dat jij naast de juiste voeding voldoende vitamines en mineralen in jouw lichaam krijgt om het uiterste uit jouw lichaam te halen.

Sportvitamines voor een optimaal resultaat

Zoals we eerder al hadden benoemd, zijn er vele soorten vitaminen en mineralen van belang wanneer je veel doet sporten. Een voorbeeld van een belangrijk supplement is omega 3. In een blog op onze website vertelden we je al waarom omega 3 belangrijk is voor sporters, maar omega 3 is een enorm belangrijke voedingsstof voor jouw lichaam, of je nu sporter bent of niet. De vetzuren die in omega 3 zitten, zorgen er namelijk voor dat jouw lichaam, en voornamelijk je hart, goed kunnen blijven functioneren. Dit heeft dan ook weer invloed op de sportprestaties die jij kunt behalen in de sportschool.

Naast dat het belangrijk is om verschillende sport vitamines supplementen te nemen, is een gezond voedingspatroon natuurlijk ook van belang. Zo kun je eventuele tekorten tenslotte het beste voorkomen. Weet je niet goed hoe een gezond voedingspatroon er voor een sporter uitziet? Schakel dan de hulp van Kosso Nutrition in! Met een voedingsschema op maat zorg je ervoor dat je jouw optimale vorm kunt bereiken. Wanneer je kiest voor een voedingsschema op maat van Kosso, krijg je niet alleen een voedselwijzer en een e-book met handige tips. Je krijgt ook een supplementen advies, waardoor jij er zeker van bent dat je de juiste sport vitamines inneemt.

Alle sport vitamines bij Kosso Nutrition

Bij Kosso Nutrition kun je terecht voor alle sport vitamines die je nodig hebt. Onze producten bestaan alleen uit pure ingrediënten, hierdoor dragen ze bij aan het realiseren van een optimaal resultaat. Het maakt niet uit of je een beginnende sporter bent of een sporter met veel ervaring, iedereen kan gebruik maken van onze supplementen voor spieren. Wij bieden uitsluitend de beste vitamines aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over of bepaalde vitamines overbodig zijn. In combinatie met andere supplementen zoals weightgainers, creatine of EAA, zul jij kunnen groeien tot een echte kast. Net zoals dat onze trainingsschema’s ervoor kunnen zorgen dat jij op de juiste en effectiefste manier zult gaan trainen. Wil je als sporter jouw doelen behalen? Dan is Kosso Nutrition dé plek waar jij die doelen zult bereiken.

SLUIT FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Supplementen (27)
 • Pakketten (9)
 • Pre-Workouts (8)
 • Vitaminepillen (8)
 • Eiwitten (5)
 • Aankomen (4)
 • Creatine (4)
 • Afvallen (3)
 • Afvallen (3)
 • Pre-Workouts (3)

Kleur

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (11)