Pre-workout

Easy Pre Shot

3,0047,00

MADLABS EXTREME PRE-WORKOUT

42,50

PRE-WORKOUT KOSSOINE Berry

34,95

PRE-WORKOUT KOSSOINE Cola

34,95
Aanbieding!

PRE-WORKOUT KOSSOINE Lemon

26,00

TSUNAMI EXTREME PRE-WORKOUT

42,50

Pre workout

Ben jij op zoek naar die extra boost tijdens het sporten of merk je dat je spieren niet meer aan het groeien zijn? Dan is pre-workout de ultieme oplossing voor jou. Met de pre workout van Kosso kun jij net dat stapje verder gaan in de sportschool en jouw persoonlijke doelen te behalen. De term pre workout is je vast niet ontgaan. Misschien ken je zelf al mensen die regelmatig pre workout gebruiken, maar ben jij er nog niet aan begonnen. Misschien omdat je de effecten niet begrijpt of denk je dat je een pre workout niet nodig hebt. Wij gaan je in ieder geval uitleggen wat pre workout precies is en wat het effect ervan is. Waarschijnlijk vraag je je na het lezen van deze tekst af waarom je nog geen pre workout van Kosso in je kast hebt staan.

 

De werking van pre workout

Pre-workout wordt veelal door krachtsporters gebruikt wanneer ze hun training willen verbeteren. Het gebruik van het supplement pre-workout heeft namelijk twee positieve effecten. Zo geven de stoffen die in het supplement zitten je extra energie. Daarnaast helpen de stoffen ook bij het uitstellen van vermoeidheid. Het is dan ook niet voor niets dat je veel mensen een “scoopie” pre-workout ziet nemen voorafgaand aan hun fitnesstraining. De kans is dus groot dat je door middel van pre-workout zwaarder en vaker kunt tillen. Dit draagt bij aan de spieropbouw van jouw lichaam.

 

Wat is een goede pre workout?

Wanneer je besluit om supplementen te gaan gebruiken om je sportcapaciteiten te verhogen, wil je verzekerd zijn van de beste pre-workout. Een pre workout zorgt ervoor dat jij een ultieme boost krijgt tijdens het sporten. Vandaar ook dat pre workout wordt aangeschreven als die extra boost om jouw trainingen net wat intenser te kunnen maken. Net als jij, streven wij ook naar kwaliteit. Een goede pre workout zorgt er dus voor dat jij een extra stukje energie krijgt, waardoor jij net wat meer kilo’s kunt tillen, net wat langer kunt rennen of bankdrukken. Je trainingen hebben opeens een nieuwe en intensere wending gekregen.

 

Ingrediënten van de Kosso pre workout

Pre-workout staat bekend om zijn sterke werking, waardoor je bij krachttraining langer en zwaarder kunt trainen. Dit komt door de samenstelling van de ingrediënten in het supplement pre-workout. Het meest bekende ingrediënt in pre-workout is cafeïne. Dit kennen we vooral omdat het ook in koffie zit. Naast caffeïne zit er ook beta-alanine, citrulline, taurine en creatine in pre-workout. De werking van cafeïne en creatine is in verschillende wetenschappelijke onderzoeken aangetoond.

Verder zijn er in de pre workout van Kosso ook nog wat vitamines en mineralen toegevoegd. De pre workout zorgt er dus niet voor dat je alleen een boost krijgt tijdens het sporten, het voegt ook toe aan de inname van je vitamines en mineralen. Zo bevat het supplement Choline, magnesium en vitamine C en B12. Hiermee kunnen je dagelijkste vitaminebehoefte behaald worden.

 

De verschillende smaken van pre-workout

Wij begrijpen als geen ander dat het nemen van pre workout of andere supplementen niet altijd een pretje is. Het poeder kan droog zijn en heeft daarbij ook geen lekkere smaak. Kossonutrition heeft drie verschillende smaken in het assortiment, zodat jij straks misschien wel uitkijkt naar het innemen van je pre workout supplement.  Via de website kun je eenvoudig de verschillende smaken bestellen. Zo hebben wij de smaken berry, lemon en cola in het assortiment. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij op een verantwoordelijke manier de juiste supplementen binnenkrijgt, waarbij jij het maximale uit je zelf kunt halen. De verschillende smaken zorgen ervoor dat het supplement pre workout niet saai of vies wordt. Door middel van de verschillende smaken proberen we je nog meer te stimuleren om voor de pre workout van Kosso te kiezen.

 

Pre-workout kopen

Zoals eerder benoemd is, kun je voor de pre workout van Kosso terecht op de website. Hier kun je kiezen uit de drie verschillende smaken die in de vorige alinea zijn opgesomd. Zoals je waarschijnlijk weet, kun je bij Kossonutrition niet alleen terecht voor pre workout. Zo bieden wij een breed assortiment aan verschillende supplementen die jou kunnen helpen tijdens het sporten.

Denk dan bijvoorbeeld aan Whey eiwit shakes, pakketten om in spiermassa aan te komen of om juist af te vallen. Heb je er wel eens over nagedacht dat je tijdens je slaap geen eiwitten binnen krijgt? Zelfs hiervoor heeft Kossonutrition een supplement op de markt gezet. Op de site van Kossonutrition vind je het dus allemaal. Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Wat je doel ook is in de sportschool, Kosso heeft altijd wel het juist supplement voor jou!