Caloriebehoefte berekenen

Weight Gainer

Weight Gainer

/Weight Gainer

Weight Gainer

TOON FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Pre-Workouts (10)
 • Supplementen (10)
 • Pre-Workouts (3)
 • Eiwitrepen (1)
 • Kleding & Accessoires (1)
 • Merchandise (1)
 • Pakketten (1)

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (1)
Woocommerce Sort

Weight gainer

Ben jij op zoek naar een gezonde en effectieve manier om aan te komen? Dan ben je bij Kosso Nutrition aan het juiste adres! Op deze pagina vind je onze exclusieve weight gainer, alle benodigde informatie over het product én hoe je het moet gebruiken. Lees verder om meer te weten te komen over de weightgainer van Kosso Nutrition.

Wat is een weight gainer?

Als je op een gezonde manier wilt aankomen in gewicht, is het drinken van een weight gainer shake dé perfecte oplossing voor iedere sporter. Het voornaamste doel van dit product is, zoals de naam al zegt, het helpen aankomen in gewicht. Om spiermassa op te bouwen, is het van belang dat je voldoende eet en genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Om dit te realiseren kun je een voedingsschema hanteren, waarin wordt aanbevolen ommeer te eten dan je op dit moment doet. Immers alleen door meer te eten dan dat je lichaam dadelijks verbruikt aan energie kun je in gewicht aankomen. Aankomen kun je niet alleen doen met vaste voeding. Dit is ook te bereiken door het gebruik van onze weightgainers bovenop je reguliere voeding. Een shake is voor veel mensen makkelijker te verwerken dan een extra maaltijd, dus daarom kiezen veel mensen voor het gemak van onze weightgainer shakes.

Waar kun je een weight gainer kopen?

Bij Kosso Nutrition bieden we, zoals je waarschijnlijk al weet, enkel producten aan die van een hoge kwaliteit zijn. Omdat ze van zo’n hoge kwaliteit zijn, gebruiken onze atleten ze zelf ook. Dat geldt ook voor deze poeder. We bieden onze weight gainer aan in een aantal heerlijke smaken, zodat iedereen een smaak kan vinden die hij of zij lekker vindt.

Een weight gainer kopen is een slimme keuze voor iedereen met een relatief druk leven. Voor iedereen zonder motivatie of tijd om extra maaltijden te koken, is de weight gainer een ideale, snelle oplossing. Je kunt gemakkelijk en snel een flink aantal calorieën binnenkrijgen en hoeft dus niet iedere dag een paar uur in de keuken door te brengen om maar genoeg calorieën binnen te kunnen krijgen. Weightgainers zijn een ideale toevoeging aan je dagelijkse voeding. Hiermee kan iedereen namelijk sneller in gewicht en spiermassa aankomen.

Voordelen van onze weight gainer shakes

Het regelmatig drinken van weight gainer shakes heeft verschillende voordelen die je direct zullen overtuigen! Lees ze hieronder.

Makkelijk in gebruik

Niets is zo eenvoudig als het bereiden en drinken van een shake. Een weight gainer shake is snel te bereiden en kan eventueel zelfs gedronken worden tijdens het uitvoeren van een andere activiteit. Moet je bijvoorbeeld nog aan school werken, maar heb je ook een extra maaltijd nodig? Drink een weight gainer shake! Zo kun je rustig studeren en tegelijkertijd genoeg calorieën en voedingsstoffen binnenkrijgen om je dagelijkse hoeveelheid te halen. Ook verlies je geen tijd aan het koken van een nieuwe maaltijd en ben je dus zeker op tijd klaar met je schoolwerk.

Spierherstel bevorderend

Onze weight gainer bevat hoogwaardige eiwitten die bijdragen aan het herstel van je spieren. Zoals veel sporters wel weten, zijn eiwitten de basis van spieropbouw. Je lichaam gebruikt eiwitten namelijk als het ware als bouwstenen. Wanneer je sport, breek je je spieren een beetje af. Door middel van eiwitten zorgt je lichaam ervoor dat deze spieren hersteld worden én een klein beetje sterker gemaakt worden dan ervoor. Op deze manier bouw je spieren op en word je steeds sterker. De weight gainer van Kosso Nutrition zorgt er dus niet alleen voor dat je op een simpele manier aan kunt komen in gewicht, maar ook nog eens dat je spieren sneller herstellen én dus ook sneller groeien.

Gezonde toevoeging aan jouw dieet

Een ander voordeel van onze weightgainer is het feit dat het ook gezond is. Ons product is zeer effectief en zorgt ervoor dat je op een gezonde en natuurlijke manier kunt aankomen in spiermassa. Onze weight gainer bestaat zelfs voor 75% uit koolhydraten, zodat het dé perfecte aanvulling is op je dagelijkse voeding. Let wel op, een weight gainer is een aanvulling. Het is geen vervanging van een gezond en gebalanceerd dieet.

Onze ervaring als basis voor goede supplementen

Omdat Kosso zelf al jaren lang sport, creëert hij met hij met zijn supplementenlijn de allerbeste producten voor sporters. Hij weet precies welke producten er nodig zijn om een echte kast te worden én weet ook hoe deze geproduceerd dienen te worden. Hij is zelf jarenlang bezig geweest met het bedenken en creëren van de beste combinatie van sportsupplementen. Dankzij dit proces van vallen en opstaan dat Kosso doorlopen heeft, hoef jij dat proces niet meer te doorstaan! Je kunt zo aan de slag met de allerbeste sportsupplementen op de markt binnen één merk, Kosso Nutrition, en dat scheelt natuurlijk veel tijd en moeite.

Voor meer informatie over de massa gainer van Kosso Nutrition, of andere producten, kun je altijd contact met ons opnemen. Bekijk voor onze contactgegevens deze pagina! Hier vind je ons emailadres en een contactformulier waarmee je al je vragen in kunt sturen!

SLUIT FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Pre-Workouts (10)
 • Supplementen (10)
 • Pre-Workouts (3)
 • Eiwitrepen (1)
 • Kleding & Accessoires (1)
 • Merchandise (1)
 • Pakketten (1)

Kleur

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (1)