Creatine

Creatine

/ Creatine

Creatine

TOON FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Supplementen (21)
 • Pakketten (10)
 • Pre-Workouts (9)
 • Eiwitten (5)
 • Vitaminepillen (4)
 • Whey Protein (4)
 • Aankomen (3)
 • Pre-Workouts (3)
 • Creatine (2)
 • Afvallen (1)

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (11)
Woocommerce Sort

Creatine

Wil jij een snellere spiergroei realiseren en jouw sportprestaties verbeteren? Dan is creatine dé oplossing. Creatine is waarschijnlijk een van de meest bekende en meest onderzochte sportsupplementen. Dit komt omdat creatine ervoor zorgt dat je beter kunt presteren tijdens jouw training en sneller optimale resultaten zult behalen. Ondanks dat je lichaam voor een groot gedeelte zelf creatine doet aanmaken, helpt een supplement bij het sneller behalen van jouw doelen. Bij Kossonutrition kun je creatine krijgen in de vorm van een poeder. Dit poeder zal ervoor zorgen dat jij beter kunt presteren tijdens explosieve trainingen. Omdat alle producten van Kossonutrition van het hoogste niveau zijn, weet je zeker dat onze creatine écht zijn werk zal doen.

Wat is creatine?

Creatine is een stof dat van nature aanwezig is in de spiercellen van je lichaam. Dankzij creatine worden je spieren voorzien van aminozuren, of wel energie. Wanneer je creatine monohydraat inneemt, zal je lichaam dit ook omzetten in aminozuren. Het gevolg hiervan is dat een grotere voorraad energie in je spieren krijgt, waardoor je uithoudingvermogen en kracht zal toenemen.

Wanneer je creatine monohydraat inneemt, wordt het poeder opgenomen in je maag en darmen. Vanuit hier wordt het naar je spiercellen vervoerd. In je spiercellen wordt creatine opgeslagen als creatinefosfaatsysteem. Naast dat creatine zorgt voor meer energie in je spieren, heeft het ook een positief effect op het volume van je spieren. Doordat je spieren er door creatine groter uit zullen gaan zien, zul je ook merken dat je lichaamsgewicht zal toenemen. Dit komt voornamelijk door de toename van vocht in je spieren, het zal niet meteen betekenen dat je meer spiermassa hebt gekregen. Hier zul je toch echt een langere tijd intensief voor moeten trainen. Ook veganisten kunnen creatine vaak gebruiken, de meeste creatine poeders zijn namelijk vegan.

De voordelen van creatine monohydraat

Doordat creatine zorgt voor meer energie in je spieren, zul je merken dat je beter zult presteren bij sporten zoals krachttraining of andere explosieve bewegingen. Je zult dan ook merken dat je door middel van creatine monohydraat tijdens een training zwaarder kunt trainen, meer herhalingen kunt doen of bepaalde oefeningen langer kunt volhouden. Doordat je zwaarder kunt trainen, zullen er meer scheurtjes in de spieren ontstaan. Hierdoor zullen uiteindelijk je spieren sneller, groter en sterker worden. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je hierbij voldoende eiwitten en andere voedingstoffen blijft nemen. Ook voldoende rust en de juiste voeding is belangrijk om optimale resultaten te behalen. Naast dat het mogelijk is om creatine monohydraat bij Kossonutrition te bestellen, kun je ook trainingsschema’s, vitamines en mineralen, pre workout en pakketten op onze website krijgen.

Er worden vaak veel fabels over creatine verspreid. Zo wordt er gezegd dat het gebruik van creatine bijwerkingen heeft. Dit is echter niet waar. Het gebruik van creatine is geheel veilig en zal dan ook geen gevaren met zich meebrengen. Het simpelweg van belang dat je de juiste hoeveelheid creatine op een dag inneemt en voldoende water blijft drinken. De reactie op creatine kan per persoon verschillen, maar het is mogelijk dat je wat meer vocht zult vasthouden of eventuele maag- of dramklachten kunt ervaren.

Welke creatine kun je het beste kopen?

Er zijn verschillende soorten creatine te kopen. Voorbeelden hiervan zijn creatine monohydrate, micronised creatine, creatine citraat en creatine ehtylester. De beste creatine die je kunt kopen, is de monohydrate creatine. Dit komt omdat deze vorm van creatine de meest pure en zuiverste vorm van creatine is. Creatine monohydrate is uiteraard ook te verkrijgen bij Kossonutrition. Doordat het poeder enkel en alleen uit creatine bestaat en geen andere toevoegingen heeft, vormt het een van de best verkrijgbare poeders. Door de creatine van Kossonutrition te gebruiken, ben je ervan verzekerd dat jouw spieren sneller zullen groeien. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om iedere dag de aanbevolen dosering te nemen. Zo zul jij nog harder kunnen knallen in de sportschool en jouw trainingen naar een hoger niveau kunnen tillen.

Creatine monohydraat bestellen bij Kossonutrition

Bij Kossonutrition bieden we alleen maar producten aan van de hoogste kwaliteit. Je weet dan ook zeker dat als je bij ons creatine monohydraat gaat bestellen, je een van de beste poeders krijgt. Door middel van onze creatine en andere fitness supplementen weet je zeker dat je sneller en betere resultaten zult behalen. Wij van Kossonutrition helpen je dan ook graag met het behalen van jouw doelen in de sportschool. Of het nu gaat om het vergroten van je spiermassa door middel van bulken of hoe je het beste droog kunt trainen, wij weten er wel raad mee. Wij hopen dat je door middel van onze hulp een echte kast zult gaan worden.

SLUIT FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Supplementen (21)
 • Pakketten (10)
 • Pre-Workouts (9)
 • Eiwitten (5)
 • Vitaminepillen (4)
 • Whey Protein (4)
 • Aankomen (3)
 • Pre-Workouts (3)
 • Creatine (2)
 • Afvallen (1)

Kleur

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (11)