Over Kosso

Ik ben Albert Dervishaj, beter bekend onder mijn artiestennaam Kosso. Ik ben geboren op 16 april 1996 en groeide op in Limburg-zuid. Mijn ouders vluchtte uit Kosovo door de oorlog en startte een nieuw leven in Nederland. Ik maakte mijn kinderjaren veel door in Sittard, omdat daar mijn familie woonde. Ik verbleef veel bij mijn tante, omdat mijn ouders veel aan het werk waren. Ook speelde ik samen met mijn neefje voetbal bij VVSittard.

Later maakte ik mijn puberjaren door in Heerlen, omdat ik hier op het Sintermeerten college zat en hier mijn Havo-opleiding volgde. Rond deze pubertijd begon ik te trainen samen met mijn vader die al 20 jaar lang aan bodybuilding deed. Ik was hier net 14 jaar oud. Rond deze tijd begon ik ook voor de grap te rappen met vrienden en dit liep al snel uit de hand. Ik begon steeds bekender te worden en steeds vaker herkend te worden, ook op school.

Na mijn Havo-opleiding studeerde ik nog 6 maanden International Business op het HBO op de Hogeschool Zuyd in Maastricht, maar ik koos ervoor om te gaan focussen op muziek maken.

Mijn moeder wilde heel graag dat ik ging afstuderen, dus probeerde ik een jaar later nog een studie te volgen. Ik ging commercieel management doen op het Hogeschool Zuyd in Sittard. Ik probeerde het maar besefte toch weer na 6 maanden dat dit mij niet gelukkig ging maken. Ik was ervan overtuigd dat je geen diploma nodig hebt om iets te bereiken in je leven en wilde altijd al mijn eigen baas zijn.

Ik ging mij 100% focussen op muziek maken, trainen en mijn eerste onderneming die ik samen met mijn gezin startte. Balkania Lounge in Geleen. Later kwam ook mijn eerste album uit en ging ik mijn eerste bodybuilding wedstrijd doen. Ik heb muziek en fitness altijd gecombineerd en dit heeft mij de persoon gemaakt die ik vandaag de dag ben, dit maakt mij uniek.

Later kwamen er meerder albums uit, landelijke bekendheid, mijn vrouw Dorentina, meerdere ondernemingen zoals Kossonutrition en meer. Lees verder over muziek, bodybuilding of ondernemen.

Bodybuilder

Naast het artiest zijn, heb ik jaren lang bodybuilding op hoog niveau gedaan. Ik heb verschillende wedstrijden gewonnen en wil mijn kennis nu met jullie delen! Kastnation is een motivatie groep voor iedereen die een doel heeft en super hard in de gym wilt gaan. Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen doormiddel van Kossonutrition & Coachingbykosso.

Wedstrijden

Als topsporter won Albert veel wedstrijden in zowel binnen als buitenland. Benieuwd naar zijn trofeeënkast en de verhalen achter zijn overwinningen? Lees hieronder zijn verhalen.

KOSSO NUTRITION EN KASTNATION

Door mijn jarenlange ervaring met fitness en bodybuilding, weet ik wat kwaliteit is. Ik ben kossonutrition en kastnation begonnen als alternatief op de huidige supplementen. Hierbij kon ik mijn eigen draai geven aan de samenstelling van de producten.

Meer informatie

Dorentina

Dorentina is een vrouwelijke artiest en staat ook wel bekend als de vrouw van de bekende Kosso van Kosso Nutrition.

Artiest

Kosso, de naam waaronder vele Albert beter kennen, is zijn artiestennaam. Als artiest bracht hij al vele hits uit, ook samen met zijn vrouw Dorentina.

Ondernemer

Naast zijn succesvolle sport- en muziekcarrière is Albert ook succesvol ondernemer; Balkania shishalounge, De Tandenbleker en natuurlijk Kosso Nutrition.

Vlogs

Benieuwd hoe Kosso groot werd in de sportwereld en waar zijn passie voor bodybuilding vandaan komt? Check dan Alberts sportverhaal.

Prive

Als bekende Nederlander heeft Albert dagelijks te maken met zijn bekendheid. In zijn recente hit met Dorentina kwamen werk en privé samen.

Prijzen en bekers

Als topsporter heeft Albert veel prijzen gewonnen. Meer weten over zijn prijzen en wedstrijden die hij allemaal al gewonnen heeft? Check ze hier!