Gezonde maaltijden op maat gemaakt!

Gerechten zonder ongezonde toevoegingen, alleen wat je écht nodig hebt!
Shop jouw maaltijdpakketten bij Fitpreps!
Sportmaaltijden voor
afvallen
Sportmaaltijden voor
droogtrainen
Sportmaaltijden voor
spiermassa
Bekijk onze
maaltijdpakketten
Sportmaaltijden voor
afvallen
Sportmaaltijden voor
droogtrainen
Sportmaaltijden voor
spiermassa
Bekijk onze
maaltijdpakketten

Voor elk doel en behoefte!

Met behulp van Fit Preps kun je gedurende de week gezonde, voedzame maaltijden eten zonder dat je daar veel tijd aan hoeft te besteden. De maaltijden kunnen worden gebruikt om af te vallen, spiermassa op te bouwen of gewoon om een gezonde levensstijl te behouden.

Het mooie van meal prep is dat het voor elk dieet kan worden ingezet, ook voor vegan of halal diëten, omdat de maaltijden volledig kunnen worden aangepast aan individuele wensen en behoeften. Zo krijg je geen onnodige producten binnen, maar juist precies wat jij wilt!

Tot 3 maanden bewaren

Vol vitamines en mineralen

Verse, lokale en fairtrade producten

Gespecialiseerd in topsport maaltijden!

Het team van Fit Preps staat onder leiding van een SVH Gezel meester-kok en is gespecialiseerd in het leveren van maaltijden aan sporters. Dankzij hun harde werk ben jij minder tijd kwijt in de keuken en heb je kant-en-klare, eiwitrijke maaltijden! Ideaal voor alle liefhebbers van fitness én lekker eten!

Bekijk de maaltijdpakketten

Meal prep is er voor iedereen!

De maaltijden van Fitpreps zijn vrij van onnodige rommel zoals toegevoegde suikers, smaak- en kleurstoffen, en conserveringsmiddelen. Of je nou voor het gemak, voor de heerlijke recepten of voor het behalen van fitnessdoelen kiest voor Fit Preps, het zijn allemaal goede redenen! Bestel nu!

MEER WETEN?

Wil je meer weten of heb je aanvullende vragen over Fitpreps of de samenwerking met Kosso Nutrition? Bekijk de contactpagina van Fitpreps.

Contact