Caloriebehoefte berekenen

spieropbouw supplementen

spieropbouw supplementen

/spieropbouw supplementen

spieropbouw supplementen

TOON FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Supplementen (6)
 • Eiwitten (3)
 • Whey Protein (3)
 • Aankomen (2)
 • Creatine (2)
 • Afvallen (1)
 • Pakketten (1)

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (1)

Spieropbouw supplementen

Te vaak wordt gedacht dat een gezond lichaam krijgen betekent dat je gewicht moet verliezen. Dat is echter een grote misvatting. Soms is het juist beter voor je gezondheid wanneer je gezond gaat aankomen in spiermassa. Kosso Nutrition helpt jou graag bij het vinden van het juiste leefpatroon met behulp van supplementen voor spieropbouw. Wij zetten alle stappen voor je op een rijtje, zodat je op een gezonde manier aankomt en de juiste spieropbouw supplementen neemt.

Aankomen met spiergroei supplementen

Wanneer je kiest voor spiergroei supplementen, zorg je ervoor dat je spieren sneller zullen groeien. Hierdoor kun je sneller jouw droomlichaam realiseren. Als je wilt aankomen in spiermassa is het daarnaast belangrijk dat je regelmatig traint. In dat geval is het goed om onderscheid te maken tussen cardio-oefeningen en spieroefeningen. Wanneer je wilt groeien in spiermassa, raden we je aan om de focus te leggen op spieroefeningen en dan in het bijzonder op de opbouw van de spieren. Dit lukt het best als je het trainingsvolume een tandje opschroeft. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor zwaardere gewichten, krijgt je lichaam een extra prikkel die verandering in gang zet. Je kunt echter ook kiezen voor meer herhalingen. Kortom: het is belangrijk om jezelf te blijven uitdagen tijdens je trainingen in combinatie met de juiste spieropbouw supplementen.

Aankomen met shakes en andere eiwitten voor spieropbouw

Is jouw doel om aan te komen in spiermassa? Dan is het belangrijk om voldoende eiwitten voor spieropbouw binnen te krijgen. Eiwitshakes, pre-workout of weightgainers kunnen daarbij een uitkomst bieden en je het extra zetje geven wat je nodig hebt. Deze spieropbouw supplementen zijn normaliter rijk aan koolhydraten en eiwitten. Dit zijn stoffen die nodig zijn om je lichaam voldoende energie te geven en bijdragen aan spieropbouw. Het is een misvatting dat je alles kunt eten in grote porties wanneer je spieropbouw wilt realiseren. Producten die rijk zijn aan eiwitten zijn het belangrijkst. Hierbij kun je denken aan kwark, eieren, kip en vis. Daarnaast heb je ook een grotere hoeveelheid koolhydraten nodig, maar ook hierin moet je verantwoorde keuzes maken. Ga bijvoorbeeld voor volkorenpasta in plaats van gewone pasta. Hetzelfde geldt voor rijst en brood. Ook in fruit zitten koolhydraten, we raden je zeker aan om dit ook onderdeel te laten zijn van je nieuwe en gezonde voedingspatroon.

Wanneer je kiest om aan spieropbouw te werken, moet je ervoor zorgen dat de opbouw groter van je spieren is dan de afbraak. Daarom is het ook belangrijk dat je op de juiste tijden eet. Eet bijvoorbeeld om de drie of vier uur een eiwitrijke snack of maaltijd. Koolhydraten kun je het best eten na je workout, want dat draagt bij aan een beter herstel. Wil je het jezelf makkelijk maken? Kies dan voor aanvullende supplementen voor spiergroei om er zeker van te zijn dat je een kast zult worden.

Wat is er nog meer belangrijk bij supplementen voor spiergroei?

Kwalitatieve supplementen voor spieropbouw, de juiste voeding en een goed trainingsschema zijn essentieel om je doel te behalen, maar dan ben je er nog niet. Aankomen totdat je een echte killerbody hebt, vergt veel tijd, moeite en geduld. Houd er dus rekening mee dat je hier enkele maanden de tijd voor nodig hebt. Een goede nachtrust en discipline om naar de sportschool te gaan, zijn net zo belangrijk. Ga dus zeker niet bij de pakken neer zitten wanneer je in één week niet de gewenste vooruitgang boekt. Blijf je best doen in de sportschool en geloof ons: het doel dat je voor ogen hebt, ga je behalen met behulp van onze supplementen voor spieropbouw.

Ondersteuning van Kosso door supplementen voor spiergroei

Wil je hulp bij het groeien in spiermassa en het kiezen van de juiste supplementen voor spieropbouw? Dan ben je bij Kosso Nutrition aan het juiste adres. Voor elk doel en voor elk lichaam is er een supplement dat ervoor zorgt dat je dat doel sneller behaalt. Bij ons vind je namelijk supplementen die je helpen om af te vallen, maar ook om aan te komen. Daarnaast hebben we ook supplementen boordevol eiwitten. Deze komen van pas als je besluit om intensiever te gaan sporten en op zoek bent naar supplementen voor spiergroei. Je droomlichaam krijgen is niet makkelijk en daarom wil Kosso Nutrition jou ook begeleiden tijdens het proces. Wij hebben meerdere coachingsprogamma’s samengesteld die het perfecte handvat zijn. Of je nu wilt aankomen met een gainer weight of dat je wilt droogtrainen, het kan allemaal. We zorgen dat het programma volledig bij jou past. Wij kijken namelijk naar jouw wensen en stellen voor jou een bijpassend voedingsschema en trainingsschema samen. Heb je vragen? Stuur een mailtje en we helpen je op weg!

SLUIT FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Supplementen (6)
 • Eiwitten (3)
 • Whey Protein (3)
 • Aankomen (2)
 • Creatine (2)
 • Afvallen (1)
 • Pakketten (1)

Kleur

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (1)