Sport & Fitness supplementen

kosso nutrition

Resultaat 1–20 van de 22 resultaten wordt getoond

KOOP KOSSO NUTRITION

Fitness supplementen zijn producten die een positieve bijdrage leveren bij jouw sportpresentaties. Het wordt ook wel voeding supplementen of sport supplementen genoemd. Het is bedoeld als aanvulling op jouw dagelijkse voeding om jouw lichaam van extra voedingsstoffen te voorzien. Supplementen worden gebruikt om spiergroei te bevorderen, meer kracht te krijgen of om af te vallen. Er zijn veel verschillende supplementen en in verschillende vormen. Zo komen de fatburners in capsule vorm en pre-workouts in poeder vorm.

Voor veel sporters staat het behalen van resultaat centraal. Hier wordt dan ook hard voor gewerkt. Niets is zo voldoenend dan in bed te liggen na een knallende training. Wat je doelen ook zijn met trainen, gespierder worden, afvallen of vet verliezen, je zult er hard voor moeten werken. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen, kan het erg handig zijn om fitness supplementen te gebruiken. Met de aanvulling op jouw sportvoeding kun je net dat beetje extra gas geven in de sportschool en zorg je ervoor dat jouw spieren sneller en beter herstellen.

 

De juiste sportvoeding

De sport supplementen van Kosso Nutrition zorgen ervoor dat je maximaal kunt knallen in de sportschool. Leg de lat hoger en verstel je grenzen met de juiste sportvoeding. Steeds meer onderzoeken hebben bewezen dat sportvoeding een sterke bijdrage levert bij het resultaat dat sporters behalen. Desondanks sportvoeding geen vervanging is voor de dagelijkse voeding, kan het wel juist precies jouw tekortkomingen opvullen. De voedingsstoffen die belangrijk zijn bij het sporten, zoals eiwitten en aminozuren, zijn soms lastig uitsluitend uit eten te halen. Daarom dat veel sporters ervoor kiezen om hiervoor fitness supplementen te gebruiken.

 

Sport supplementen die bij jou passen

Sport supplementen zijn er voor verschillende momenten op de dag. Zo zijn eiwit shakes en weight gainers er voor de hele dag door als aanvulling op jouw voeding. Weight gainers zorgen ervoor dat je aankomt en zijn hoog in calorieën. Eiwitten en aminozuren zijn belangrijk om spierherstel te versnellen en te stimuleren. Intensieve sporters dienen veel eiwitten binnen te krijgen en het is lastig om dit alléén door voeding binnen te krijgen.
Pre-workout is bedoeld, zoals de naam al zegt, om in te nemen vóór de training. De samenstelling van dit supplement zorgt ervoor dat je lichaam zich voorbereid op de training en zorgt voor extra energie en een scherpe focus.  Dan is er nog creatine, dit zorgt voor fysieke prestatieverbeteringen en wordt door merendeels van de sporters dagelijks gebruikt.