Caloriebehoefte berekenen

Influencer worden

Influencer worden

SHOW YOUR NUTRITION

Influencer worden

Ben jij actief op social media en helemaal weg van onze producten?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze sporters met groeipotentie in elke branche, zo kunnen wij samen verder groeien. Herken jij je hierin? Laten we dan de handen in een slaan, wij sponsoren jou en jij deelt je enthousiasme over ons met jouw doelgroep.

Boost jezelf en onze producten met ons influencer partner programma. Een win-win voor iedere kast.

1. Het idee

Om onze naamsbekendheid en doelgroepen te vergroten, zijn wij op zoek naar influencers van alle formaten en sporten. Het maakt dus niet uit of jij 1.000 hebt of 100.000 volgers, of dat jij uitblinkt in de sportschool of de beste bent met korfbal! Wij willen investeren in jouw groei als sport-influencer en jou helpen om je doelen te bereiken; dit doen wij door middel van sponsoring en exposure op onze kanalen.

Wij hebben een zeer interessant en competitief beloningsstelsel waarbij jouw prestaties bepalen wat jij van ons gesponsord krijgt. Nog interessanter voor jou als beginnende influencer is de exposure die je kunt krijgen via onze kanalen, zo groeit jouw kanaal namelijk ook veel sneller. Wanneer de content van een gesponsorde influencer uitblinkt, dan is de kans groot dat wij deze zullen delen op onze kanalen en de influencer zullen taggen.

2. Hoe werkt het

In de eerste instantie begint iedereen met dezelfde sponsor pakket en kortingscode, na een maand na start kijken wij samen hoe het is verlopen en wat eventueel beter zou kunnen. Natuurlijk kan je ook altijd terecht met vragen, wij bieden jou graag hierin de begeleiding die jij nodig hebt om te ontwikkelen.

Aan de hand van de prestaties van de afgelopen maand peilen wij of wij met jou doorgaan, en of jij omhoog gaat in de beloningsschaal. Wij investeren graag in potentie en waarderen inzet. Op het moment dat de prestaties achterblijven maar er wel degelijk potentie en inzet is, komen wij met een reeks aanbevelingen om jou verder te helpen.

3. Hoe begin ik

Vul het aanmeldformulier in en zorg ervoor dat je de vragen zo zorgvuldig mogelijk beantwoordt. Wij kiezen namelijk op basis van jouw antwoorden of jij interessant bent voor een eerste selectie of niet.

Nadat jouw aanmelding door ons ontvangen is, zullen wij doorgaans binnen een week van ons wat laten horen. Wij sturen je dan meer informatie toe en plannen even een telefoongesprekje om van start te gaan. Je hoort dus ook van ons wanneer wij besluiten dat je op dit moment niet geschikt bent voor ons team, dat is wel zo fijn!

Meld je aan als influencer!

Groei samen met ons en vegroot je netwerk
Ontvang gratis jouw favoriete kosso nutrition producten
Exclusive events en netwerk-meetings met gelijkgestemde mensen
Nadat ik influencer ben geworden voor Kosso Nutrition is mijn social media kanaal binnen een maand met 100% volgers gestegen. Het is voor Kosso en mijzelf een absolute win-win geweest!
Dorentina
zanger/influencer