Afvallen supplementen

Afvallen supplementen

/ Afvallen supplementen

Afvallen supplementen

TOON FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Supplementen (26)
 • Pakketten (9)
 • Pre-Workouts (8)
 • Vitaminepillen (8)
 • Aankomen (4)
 • Creatine (4)
 • Eiwitten (4)
 • Afvallen (3)
 • Pre-Workouts (3)
 • Whey Protein (3)

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (12)
Woocommerce Sort

Afvallen met onze supplementen

Trainen om een strak summer body te bouwen of trainen om je kerstkilo’s kwijt te raken: er zijn veel verschillende redenen om je vetpercentage te verlagen. Sommige mensen proberen hun vetpercentage te verlagen door een drastisch, onhoudbaar calorietekort aan te houden. Wij zijn hier echter geen voorstander van. Wanneer je zorgt dat je het hele jaar door op je voeding en beweging let, zul je merken dat het makkelijker is om in shape te blijven. Maar wat is een goede basis en welke hulp bij afvallen heb je precies nodig? Wij leggen het je hieronder allemaal uit.

Afvallen met krachttraining

Als men denkt aan gewicht verliezen, denkt men niet zo snel aan krachttraining. In plaats daarvan praat men vaker over cardio-oefeningen zoals hardlopen of fietsen. Aan de ene kant klopt dat deels, want cardio is de snelste manier om gewicht te verliezen. Met cardio verbrand je namelijk de meeste calorieën per minuut.

Krachttraining heeft echter ook voordelen. Krachtraining helpt je lichaam ook om meer vorm te krijgen en je spiergroei te vergroten. Hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer calorieën je verband met inspanning. Nog een interessant argument voor afvallen met behulp van krachttraining: wanneer je je spieren traint om te groeien zal je rustmetabolisme ook verhoogd worden. Dit betekent dat je lichaam met meer spiermassa ook meer calorieën verbrandt als je niks doet.

Omdat we bewust zijn van alle voordelen van krachttraining voor afvallen of aankomen, hebben we verschillende coaching programma’s waarmee je kunt afvallen en droog kunt worden. We bieden voedingsschema’s en trainingsschema’s aan die ervoor kunnen zorgen dat jij zo goed mogelijk in vorm bent. Daarnaast krijg je een handig E-book met tips en kun je altijd terecht voor advies over supplementen.

Afvallen met gezond voedingspatroon

Wanneer je wilt afvallen, is sporten belangrijk, maar onderschat ook zeker het belang van de juiste voeding niet. Gezond eten versterkt namelijk het effect van voldoende beweging. Gezonde voeding is belangrijk omdat je er op de eerste plaats belangrijke voedingsstoffen en energie uithaalt. Deze energie heb je natuurlijk nodig om goed te presteren tijdens je work out. Daarnaast is het bevorderlijk voor je hele lichaam. Je organen functioneren bijvoorbeeld beter, je cholesterol blijft op peil, je bloeddruk blijft in orde en je hersenen krijgen de juiste stofjes binnen om optimaal te presteren. Uiteraard raden we je aan om veel groente en fruit te eten en suikers en koolhydraten te laten staan. Door te kiezen voor gezonde maaltijden krijg je alle benodigde voedingsstoffen binnen en voel je je het meest verzadigd. 

Welke supplementen helpen bij afvallen?

Gewicht verliezen kan een lastige klus zijn. Zelfs als je veel sport en je je aan je dieetschema houdt, kan het voor komen dat je niet zo veel of zo snel afvalt als je zou willen. Het is in dit geval zeker aan te raden voedingssupplementen van Kosso Nutrition te gebruiken. Houd er wel rekening mee dat voedingssupplementen bedoeld zijn als aanvulling op je dagelijkse voedsel inname. Ze zijn dus geen vervangers van gezonde maaltijden.

Ben je op zoek naar supplementen die jouw dieet ondersteunen, dan ben je bij Kosso Nutrition op de juiste plek beland! Wij hebben namelijk verschillende sport supplementen die kunnen bijdragen aan een optimaal resultaat van je work outs en een gezonde voedingspatroon. Zo bevatten sommige supplementen van Kosso Nutrition waardevolle aminozuren zoals leucine, valine en isoleucine die bijdragen aan een snellere spieropbouw. Daarbij bestaat er ook het supplement diet support. Dit supplement bevordert de vetverbranding door een gezond dieet te ondersteunen.

Wil je niet afvallen, maar juist aankomen of ben je op zoek naar supplementen die bij alle doelen een boost kunnen geven aan jouw prestaties? Ook hiervoor kun je bij Kosso Nutrition terecht! Het gebruiken van spieropbouw supplementen van Kosso Nutrition is bijvoorbeeld verstandig bij het opbouwen van spieren!

Kosso is jouw steun in de rug tijdens afvallen

Een gezond lichaam krijgen, betekent niet altijd dat je moet afvallen. Wellicht is het voor jouw lichaam juist beter wanneer je aankomt in gewicht en vorm. Ook kun je prima op gewicht zijn en gewoon het beste uit je work out willen halen. Kosso Nutrition heeft voor alle situaties passende supplementen om de ondersteuning te bieden die jij nodig hebt. Wij bieden hele pakketten en hebben zelfs supplementen die je voorafgaand aan je training kunt nemen om je beter te laten presteren. Wil je ook mentaal ondersteund worden zodat je sneller je doelen behaalt? Volg dan een van de coaching programma’s die samengesteld zijn door Kosso. Of je nu hulp bij afvallen wilt, wilt aankomen of je billen, benen en buik wilt trainen: er is altijd een coaching programma dat past bij jouw doelen.

SLUIT FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Supplementen (26)
 • Pakketten (9)
 • Pre-Workouts (8)
 • Vitaminepillen (8)
 • Aankomen (4)
 • Creatine (4)
 • Eiwitten (4)
 • Afvallen (3)
 • Pre-Workouts (3)
 • Whey Protein (3)

Kleur

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (12)