Caloriebehoefte berekenen

Partner worden

Partner worden

NUTRITION TO GROW YOUR BUSINESS!

Partner worden

Heb jij een eigen bedrijf en ben jij helemaal weg van onze producten?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze ondernemers met bedrijven waar supplementen eigenlijk niet kunnen ontbreken. Denk hierbij niet alleen aan verkoop maar bijv. ook voor in de kantine! Herken jij je hierin? Laten we dan de handen in een slaan, wij voorzien jouw bedrijf van een uiterst interessante aanbod en jij deelt je enthousiasme over ons met jouw bezoekers, klanten en/of leden!

Verhoog de omzet van jouw bedrijf door de beste supplementen van nederlandse bodem aan te bieden!

1. Het idee

Om onze naamsbekendheid en doelgroepen te vergroten, zijn wij op zoek naar bedrijven van alle formaten en branches. Het maakt dus niet uit of jij een personal trainer, supplementen winkel of verse smoothie bar bent! Wij zijn geinteresseerd in jouw passie als ondernemer en kijken graag met je samen of onze producten in jouw bedrijf passen. Hiervoor hebben wij twee zeer gedreven accountmanagers aangesteld welke persoonlijk met je zullen meedenken over de mogelijkheden.

Wij hebben een zeer interessant verdienmodel waarbij jouw verkoopcijfers bepalen of wij nog gunstigere inkooptarieven kunnen aanbieden. Zo belonen wij jou voor je inzet als ondernemer en verdien jij einde van de streep nog meer aan onze samenwerking. Ook interessant voor jou als ondernemer is de exposure die je kunt krijgen via onze kanalen, wij zijn namelijk trots op onze B2B partners en verkooppunten en delen dit ook graag weer op onze social media kanalen. Ook kan de aanwezigheid van onze producten in jouw assortiment, zorgen voor meer bezoekers en potentiele klanten.

2. Hoe begin ik

Vul het aanmeldformulier hieronder in en zorg ervoor dat je de vragen zo zorgvuldig mogelijk beantwoordt. Wij kiezen namelijk op basis van jouw antwoorden of jij interessant bent voor een eerste selectie of niet.

Nadat jouw aanmelding door ons ontvangen is, zullen wij doorgaans binnen een week van ons wat laten horen. Wij sturen je dan meer informatie toe en plannen even een telefoongesprek of een fysieke afspraak om elkaar beter te leren kennen.

Verloopt alles vlotjes? Dan staan wij binnen de kortste tijd met onze supplementen bij jou voor de deur om samen het beste plekje te vinden in de schappen. 

Op een succesvolle samenwerking!

Meld je aan als B2B Partner!


Adres gegevens

Groei samen met ons en verhoog je omzet!
De beste supplementen in jouw assortiment!
Geef mensen een extra reden om je bedrijf te bezoeken, lid of geen lid!
Volledige begeleiding door onze deskundige accountmanagers
Wij verkopen sinds kort de supplementen in onze gym en we merken toch echt dat de animo ervoor groot is. Mensen genieten graag van een verse shake na een intensieve work-out, en dit opent het gesprek voor verdere verkoop. Ik had nooit verwacht zo bij te kunnen verdienen in mijn sportschool, top gewoon!
Kadir Hoca
Personal trainer BB & Classic BB