Caloriebehoefte berekenen

Vlogs

Vlogs

Duik via vlogs zijn leven in

Kosso deelt zijn leven als ondernemer, artiest en bodybuilder graag met zijn volgers. Dit doet hij via zijn social media kanalen, maar ook via zijn YouTube kanalen Kosso en Kosso Nutrition.

Youtube content

Kosso is al heel lang een online persoonlijkheid actief op social media en YouTube. Kosso houdt zijn volgers up-to-date met story’s en posts op Instagram en Snapchat, maar post verder ook regelmatig video’s op YouTube. Zijn eigen Kosso kanaal gebruikt hij daarbij met name voor muziek, terwijl hij op zijn Kosso Nutrition kanaal regelmatig vlogs en documentaires plaatst. Zo liet hij zijn volgers bijvoorbeeld meekijken toen hij zijn Lamborghini kocht. Zijn video’s gaan de laatste tijd eigenlijk enkel over sporten en trainen. In zijn video’s laat hij bijvoorbeeld vaak zien hoe hij traint op een specifieke dag, maar af en toe plaatst hij ook vlogs tijdens zijn vakantieperiodes. Ook is hij vrij recentelijk een serie gestart: Broers gaan droog. Hierin neemt Kosso zijn kijkers mee in het proces van droogtrainen dat hij en zijn broer op dit moment ondergaan. Tevens maakt hij af en toe vlogs samen met zijn vriend en mede-sporter Jarno Errens, die momenteel actief is binnen de UFC.

Eigen documentaires

‘Broers gaan droog’ is niet de enige documentaire die Kosso op zijn kanaal heeft gepost, in 2022 heeft hij hetzelfde droogtrain traject doorlopen met zijn vader. In de documentaires laat hij zijn positieve kanten, maar ook zijn negatieve zien en leer je Kosso, oftewel Albert Dervishaj beter kennen als persoon. Geniet van deze lange documentaire waarin Kosso maar liefst 18 kilo afvalt en van 14% vetpercentage naar 4% gaat in 3 maanden! De informatieve en meeslepende documentaires zijn allemaal terug te zien op zijn YouTube kanaal.