Zakelijk succes van Kosso

17 augustus 2022
Zakelijk succes van Kosso

Kosso is niet alleen een artiest, hij is ook een succesvolle zakenman. Naast dat hij het merk Kosso Nutrition heeft opgericht, is hij nog met veel meer bezig. Hij is er altijd al van overtuigd geweest dat je geen diploma nodig hebt om iets te bereiken, het gaat erom dat je hard doet werken. Dat heeft hij de afgelopen jaren dan ook laten zien. Je zou Albert kunnen omschrijven als artiest, ondernemer en sporter.

Ondernemer

Kosso is niet alleen het brein achter het merk Kosso Nutrition. Zo is hij ook eigenaar van een shishalounge in Geleen, genaamd Balkaniashisha Lounge. Ook is hij De Tandenbleker Nederland in Maastricht gestart. Dit is een franchiseonderneming. De ondernemingen die Albert heeft opgericht komen voort uit zijn eigen interesses en passies. Mede dankzij zijn eigen netwerk, doorzettingsvermogen en harde werken mag hij zichzelf zeker een succesvolle ondernemer noemen. Als je dacht dat dit al veel is, is Kosso onlangs ook nog samen met zijn vriendin een brillenlijn begonnen, die tevens ook vernoemd is naar zijn vriendin. De brillenlijn is ook wel bekend onder de naam Dori Eyewear. Verder is Kosso ook altijd bezig met verbetering van zijn lopende projecten. Zo blijft hij bijvoorbeeld nieuwe producten toevoegen aan zijn assortiment, of is hij bezig met het vernieuwen van zijn huidige producten, zoal het toevoegen van vegain protein.

Artikel op de website van quotenet.nl

Op 27 april 2022 is er een artikel over Kosso verschenen op de website quotenet.nl. In dit artikel vertelt hij dat hij de laatste jaren een verandering heeft doorgaan en daardoor nu verstandiger doet investeren. Hiermee is hij begonnen toen hij zijn welbekende Lamborghini heeft verkocht. Ondanks dat hij veel extra aandacht kreeg door de auto, heeft hij ervoor gekozen om zijn geld van de Lamborghini naar andere investeringen te verplaatsen. Van het geld van zijn Lamborghini heeft hij vastgoed gekocht. Het kopen van vastgoed ziet hij als een soort pensioen voor later. Door zulke investeringen te doen, kun je wel zeggen dat Kosso een goede ondernemer is en ook in de toekomst zal blijven.

Uitgelicht

Meer nieuws