Rapper, bodybuilder, ondernemer

Dori eyewear

Dori Eyewear

Dori Eyewear

Dori eyewear

Dori Eyewear: “Eyewear for him & her, eyewear made with love.”

Na 1,5 jaar hard werken heeft Dorentina, de vrouw van Kosso, samen met haar team haar droom gerealiseerd. Vanuit haar eigen passie voor brillen heeft ze namelijk het merk Dori Eyewear opgezet. Dori Eyewear is een accessoires brillenmerk voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt het dan ook uniseks Eyewear noemen. Het merk ontstond uit een eenvoudige maar krachtige visie: brillen creëren die elegantie en functionaliteit combineren. Deze brillen zijn gemaakt om als accessoire te dragen, om zo bijvoorbeeld je outfit compleet te maken. Ze zijn minimalistisch, authentiek en uniek!

Het ontstaan van het idee voor Dori Eyewear

Kosso leerde Dorentina kennen toen zij 17 was en destijds droeg zij altijd een normale bril op sterkte omdat ze zo beter kon zien. Samen hebben ze voor haar verjaardag toen een nieuwe bril gekocht bij een opticien. Omdat Dorentina zoveel haar nieuwe bril droeg op social media, kreeg ze veel vragen over waar mensen het montuur konden kopen. Omdat zij beide merkte dat elegante brillen goed bij haar paste en haar social media invloed ervoor zorgde dat de brillen goed verkocht werden bij de opticien, gingen ze zelf een eigen collectie uitwerken. Ze hebben er voor gekozen om de brillen iets voordeliger te maken dan de reguliere designermerken op de markt om zo zoveel mogelijk mensen te helpen aan een mooi montuur.

Dorentina eyewear
dorentina zonnebrillen

De start van Dori Eyewear

De eerste collectie werd op 3 juli 2022 gelanceerd. Dat het een groot succes was, werd al snel duidelijk. Binnen 23 uur was de eerste collectie al volledig uitverkocht. Deze eerste collectie bestond uit accessoires brillen met verschillende, gekleurde glazen in twee vormen. Daarnaast zijn de frames van de brillen gold plated en kunnen ze als zonnebril dienen.

Ook de later collecties van het elegante brillenmerk waren een groot succes. Telkens werd de nieuwe voorraad binnen korte tijd leeggekocht. Zo ook tijdens de lancering van de jubileum collectie van Dori Eyewear. Op 3 juli 2023 bestond het merk 1 jaar en werden er nieuwe modellen gelanceerd. Hieronder kun je zien hoe blij Dorentina was met alle support van haar fans!

De toekomst van het merk

In de toekomst zal de huidige collectie weer worden aangevuld en nieuwe collecties worden gelanceerd. Zo zullen er in de toekomst ook brillen op sterkte komen. Dat het een succes is, is in ieder geval wel duidelijk!

Vroeger droeg je een bril om beter te zien, nu is het een onderdeel van je outfit. Dori Eyewear is er voor mannen en vrouwen. Zorg dat je niet meer zonder loopt en ben scherp tijdens de volgende lancering van de toekomstige Dori Eyewear collecties Klik hier voor de website van Dori Eyewear.

dori eyewear collectie