Caloriebehoefte berekenen

Drie nieuwe producten in het assortiment

28 juli 2022
Drie nieuwe producten in het assortiment

Kosso is ondertussen een bekende naam geworden in de fitnesswereld. Van shakes, tot supplementen, tot merchandise. Momenteel heeft Kosso drie nieuwe producten aan zijn assortiment toegevoegd, namelijk de fitness riem, wrist wraps en lifting straps. Al deze producten zijn hulpmiddelen voor bij het fitnessen. Meer informatie over de producten kun je teruglezen op zijn Instagram pagina.

Fitness riem

De fitness riem wordt gebruikt voor het liften van zware gewichten. Het is de bedoeling dat je de riem om je middel draagt. Door het dragen van de fitness riem zal je rug beter ondersteund en verstevigd worden tijdens oefeningen zoals squats of deadlifts. De riem zorgt ervoor dat je net dat stapje extra kan gaan, zonder dat je hier je rug mee belast.

Wrist wraps

Zoals de naam het al zegt, worden de wrist wraps om je polsen gedragen. De wrist wraps zorgen voor versteviging van de polsen bij push-oefeningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bankdrukken of dumbell press oefeningen. De wrist wraps zorgen ervoor dat je de oefeningen veilig kan uitvoeren zonder je polsen te belasten.

Lifting straps

De lifting straps worden gebruikt om het houvast op zware gewichten te versterken. De lifting straps kunnen gebruikt worden bij bijvoorbeeld pull-oefeningen. Onder pull-oefeningen vallen onder andere deadlift of dumbell rows. Wanneer je dus merkt dat je wel de kracht hebt om zwaardere gewichten te gebruiken, maar dat het houvast een probleem is, zijn de lifting straps het ultieme product om jou naar dat volgende level te krijgen.

Geïnteresseerd in een of meerdere van deze fitness producten? Ze zijn nu te bestellen op de website van kossonutrition.nl.

Uitgelicht

Meer nieuws