Caloriebehoefte berekenen

Kosso Nutrition op Spring Event

30 september 2021
Kosso Nutrition op Spring Event

Yes mensen het is 7 uur in de ochtend, we zijn op dit moment bij Kosso Nutrition en we zijn klaar om te vertrekken richting vliegveld Weeze in Duitsland. We gaan naar Spring Event, dus ik neem jullie mee naar deze dikke show. Wij staan daar met Kosso Nutrition, met mijn twee auto’s en wij hebben een leuke stand daar. Dus ik neem jullie mee lets go!

Aangekomen op Spring Event

Yes mensen we zijn nu bij Spring Event. We hebben onze stand opgezet, supplementen meegenomen natuurlijk, een beetje reclame met de Lamborghini en de Ferrari. Het is super leuk hier. Veel op de foto geweest met een hoop aardige mensen.

Op het Spring Event waren nog een aantal andere bekenden aanwezig, zoals Dusty, hij was net terug van vakantie. Ook boef en Dutchperformante waren aanwezig, dus het was heel erg gezellig.

We hebben een superleuke dag gehad met veel bezoekers, superveel foto’s en we hebben enorm veel gepraat met iedereen. Nu gaan we even naar de racebaan, een dragrace houden tegen mijn broer in de Lamborghini. Daarna gaan we weer lekker naar huis.

Spring Event

Het Spring Event vond plaats op 18 september 2021. Het Event werd georganiseerd door Petrolhead Events. Onder de naam Spring Event 2.0 vond het festival van Nederland en België plaats met meer auto’s dan ooit tevoren. Er waren meer dan 350 supercars te bewonderen, waaronder de Lamborghini en de Ferrari. Deze supercars trokken duizenden autoliefhebbers naar het terrein. Het event met de vele supercars vond plaats op een unieke locatie, namelijk vliegveld Weeze. De oude landingsbaan van Weeze was een ideale gelegenheid om te kunnen drag racen met de supercars.

Het aanbod aan auto’s was deze editie ongekend groot en divers. Hier kwamen natuurlijk een hoop autoliefhebbers en fans op af. Bezoekers konden hier genieten van alle supercars, die op het terrein te zien waren. Tot slot was er een dragrace te zien. Op de 1 kilometer lange baan werd over een afstand van 400 meter de strijd aangegaan. Hier heb ik het een paar keer opgenomen tegen mijn broer in de Lamborghini. Dit was natuurlijk niet helemaal eerlijk aangezien de Lamborghini wat meer Pk heeft, maar het gaat natuurlijk om de bestuurder van de auto.

Het was dus voor een hoop mensen, waaronder ikzelf, een hele leuke dag. De auto’s zorgden voor een hoop autoliefhebbers voor een geslaagde dag!

Kosso Nutrition stand

Bij de Kosso Nutrition waren mijn Lamborghini en Ferrari te zien. Hier konden de autoliefhebbers en fans met mij op de foto en heb ik met iedereen een praatje kunnen maken. Iedereen was super aardig en gezellig.

Ook was dit een goede manier om mensen kennis te laten maken met het merk Kosso Nutrition. Daarom hadden we natuurlijk was supplementen meegenomen van Kosso Nutition. Deze supplementen zijn allemaal te vinden op onze website. Zo hadden we onder andere pre-workout mee, voor een energie kick en betere prestaties.

Verder hebben we op onze website nog andere supplementen voor betere prestaties, zoals eiwit shakes en caseïne shakes voor een beter spierherstel. Daarnaast hebben we nog andere supplementen, zoals: creatine monohydraat, fatburners en weight gainers. Ook deze supplementen zullen je helpen jouw doelen te behalen.

Uitgelicht

Meer nieuws