Kosso Nutrition lanceert de sterkste pre-workout van Nederland!

13 februari 2023
Kosso Nutrition lanceert de sterkste pre-workout van Nederland!

Hét supplement voor iedere sporter: pre-workout. Het is, naast creatine poeder, een van de meest gebruikte supplementen binnen de sportwereld en is vooral razend populair onder jongeren. Al een hele tijd was er een discussie, wat is dan de sterkste pre-workout van Nederland?

Kosso Nutrition is hierin met een overduidelijk antwoord gekomen, de MADLABS pre-workout.

Na een ellenlange discussie is het gebeurd: Kosso lanceert de sterkste pre-workout van Nederland. Binnen no-time was het product een hit, maar wat maakt de MADLABS nou zo anders dan andere pre-workout van Kosso Nutrition?

De motivatie

MADLABS is ontstaan uit het willen bereiken van perfectie. Door goed naar zijn klanten te luisteren, heeft Kosso zijn al bekende pre-workout collectie weten uit te breiden met de sterkste pre-workout van Nederland. Ieder ingrediënt is wetenschappelijk onderzocht en de pot bevat precies de juiste hoeveelheden. Op deze manier helpen wij onze klanten aan de beste resultaten in de sportschool en voldoen wij aan jullie behoeften.

Het verschil tussen de sterkste pre-workout van Nederland en de bestaande pre’s

Allereerst zijn de scoops groter, namelijk 17 gram. Hier is bewust voor gekozen zodat je met één scoop precies de juiste hoeveelheid binnen krijgt, in plaats van twee of drie scoops te moeten nemen. Verder zit er 1000 mg extra beta-alanine per scoop in vergelijking met de originele pre-workout van Kosso Nutrition en heeft de pot een inhoud van 500 gram in plaats van de traditionele 300 gram die je bij veel andere supplementenshops zult tegenkomen.

Ook zijn er nog een aantal ingrediënten toegevoegd zoals bijvoorbeeld glycerol en betaine anhydrous. Deze ingrediënten zorgen voor meer energie, kracht en een extra krachtige pump tijdens het sporten.  Er is heel bewust voor gekozen om in deze versie van de pre-workout geen creatine poeder toe te voegen. Volgens ons past creatine heel goed bij een langetermijn-traject en is de pre-workout gemaakt voor een kortdurende inspanning. Om deze reden hebben we besloten om geen creatine poeder toe te voegen aan de MADLABS, maar die als los supplement te blijven verkopen. Onze creatine poeder koop je hier!

De MADLABS Extreme pre-workout is ook het duurste supplement van Kosso Nutrition om te maken. Wij vinden het heel belangrijk vinden om de allerbeste kwaliteit te leveren, ook al betekent dit het productieproces daardoor kostbaarder is vergeleken met de concurrentie.  We willen geen minder kwalitatieve ingrediënten in onze pre-workout supplementen stoppen om het maar goedkoper te maken en streven naar de allerbeste kwaliteit in de allersterkste pre-workout.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kosso (@kosso.nl)

Populariteit

Dat de sterkste pre-workout van Nederland populair is, bleek al heel snel. We hadden 1000 potjes geproduceerd met de gedachte hier ongeveer een maand of twee mee te kunnen doen. Binnen zes uur waren ze echter allemaal uitverkocht! De vraag naar de sterkste pre-workout van Nederland is dus blijkbaar nog groter dan wij al dachten en fans wachten met smacht op een nieuwe voorraad MADLABS.

Deze populariteit getuigt niet alleen van een goed product, maar ook van een goede promotie. De lancering van het product werd officieel aangekondigd door middel van een Instagram post en een MADLABS commercial. Dit bleek meer dan genoeg om de fans enthousiast te krijgen en het product was dan ook snel uitverkocht! De nieuwe voorraad MADLABS wordt zo snel mogelijk besteld om jullie allemaal te helpen aan de sterkste pre-workout van Nederland. Maar jullie hoeven niet een zo lang te wachten: binnen enkele weken zal Kosso Nutrition ook de Tsunami Extreme pre-workout lanceren. Deze pre-workout met heerlijke watermeloen smaak heeft dezelfde sterke samenstelling als de MADLABS. Wees er snel bij en bestel de sterkste pre-workout van Nederland nu het kan!

Meer nieuws