Kosso back in shape: 10 KG in 10 weken aankomen

6 mei 2021
Kosso back in shape: 10 KG in 10 weken aankomen

Kosso back in shape: Kosso laat in deze documentaire zien hoe die van zijn beste shape in 2019 naar een van zijn slechtste shapes ooit gaat in 2020. 2020 was een druk jaar voor Kosso en hij moest iets laten vallen om zich te focussen op het ondernemen. In 2020 heeft Kosso vijf maanden niet getraind en is 14 kilo afgevallen. 2021 was het jaar dat Kosso besloot om na een moeilijk jaar zich weer volledig op het fitnessen te focussen. In deze periode was het doel om binnen 10 weken 10 kilo aan te komen en weer in shape te komen.

In de documentaire laat Kosso week na week zien hoe hij traint en eet om zijn lichaam te polijsten en zijn doel te behalen. We maken kennis met zijn nieuwe coach, genaamd Roel Henno. Roel en Kosso kennen elkaar van wedstrijden en hebben vaak backstage samen gestaan. Vanwege de inspiratie die Kosso heeft voor Roel heeft die besloten om hem als zijn nieuwe coach te kiezen. Kosso heeft in het verleden met verschillende coaches samengewerkt. Iedere coach heeft een andere manier van werken en om deze reden heeft die voor een andere coach gekozen. Dit heeft die gedaan om zijn eigen kennis te verbreden, zodat hij dit weer kan implementeren in coaching by Kosso.

"Kosso back in shape: De documentaire" In de rest van de documentaire zien we hoe Kosso gaat trainen, eten en hoe het traject in zijn beloop gaat. Kosso geeft ook veel waarde in de documentaire. Denk hierbij aan tips, tricks en de manier van trainen en eten. We krijgen ook een kijkje achter de schermen en zien hoe Kosso als influencer, ondernemer, rapper en individueel persoon in zijn leven staat. Check de video van Kosso en haal er je waarde uit!

Uitgelicht

Meer nieuws