Caloriebehoefte berekenen

Jubileum Kosso Nutrition

25 november 2022
Jubileum Kosso Nutrition

Een jubilieum van Kosso Nutrition! Kosso Nutrition bestaat namelijk sinds 17 november drie jaar. In het eerste jaar is het merk uitgegroeid van een start-up naar een volwaardig bedrijf. Zo zijn we begonnen met het inpakken van een paar pakketjes per dag in de garage van mijn broer. Eén jaar later waren we al genoodzaakt om door te groeien naar een eigen bedrijfspand met een loods van 100 vierkante meter. Dit hebben wij allemaal aan jullie te danken! Dankzij jullie zijn wij zo enorm hard kunnen groeien en zijn jullie de afgelopen jaren gelukkig met ons mee gegroeid. Bij ons 1-jarig bestaan hadden we een mijlpaal bereikt en 600 bestellingen voor jullie ingepakt.

Onderstaande foto was tijdens ons 2-jarig bestaan. Hier hadden we al 1000 bestellingen op één dag.

We zijn enorm trots dat we zo hard gegroeid zijn als bedrijf en daar willen we jullie dan ook enorm voor bedanken. Dit hebben we onder andere gedaan met onze grootste Kosso Nutrition korting.

Ondernemen

Ondernemen is iets wat me altijd al bezig gehouden heeft. Zo ben ik in 2017, samen met mijn familie, Balkania Shisha lounge begonnen. Bij Balkania heb ik de eerste drie jaar fulltime gewerkt. Tijdens deze 3 jaar heb ik veel geleerd over het ondernemen. Ik heb voornamelijk geleerd door dingen te doen, wat resulteerde in heel wat fouten. Fouten waar ik uiteindelijk alleen maar wijzer van ben geworden. Naast mijn werk bij Balkania lounge was ik natuurlijk altijd al bezig met sporten. Met fitness ging het enorm goed en zo kwam ik dan ook op het idee om in 2019 mijn eigen supplementen lijn te beginnen. Bij dit proces heb ik al mijn kennis en ervaring verzameld die ik in de afgelopen jaren opgebouwd heb. Op deze manier is Kosso Nutrition ontstaan. Hierbij vond ik het natuurlijk enorm belangrijk dat de producten van mijn bedrijf kwalitatief perfect waren. Bij ons is kwaliteit dan ook prioriteit zoals je wellicht vaker voorbij hebt zien komen. Dit is belangrijk, omdat ik mijn eigen supplementen ook daadwerkelijk gebruik.

De afgelopen jaren heb ik veel geïnvesteerd in muziek, De Tandenbleker in Maastricht en Kosso Nutrition om mijn doelen te bereiken. We hebben nog een lange weg te gaan, maar hoop in de toekomst nog meer mensen te kunnen motiveren en te helpen met het bereiken van hun doelen! Dit wil ik realiseren door de beste producten met de beste begeleiding. Dit bedrijf is mijn leven en daar ben ik enorm trots op. Kosso Nutrition, de toekomst!

Uitgelicht

Meer nieuws