Caloriebehoefte berekenen

Trainen voor een goed doel

10 oktober 2022
Trainen voor een goed doel

In een vlog op het YouTube kanaal van Kosso Nutrition laat Kosso onder andere meer zien over een georganiseerde training voor een goed doel. Deze training is georganiseerd door Kosso samen met een aantal andere bodybuilders en mensen uit de fitnesswereld. Deze mensen zitten allemaal in één groepsapp en organiseren zo’n 2 tot 3 keer per jaar een evenement waarbij er voor een goed doel geld wordt verzameld. Nadat er een lange tijd helaas niks meer georganiseerd mocht worden als gevolg van Corona, is er dit keer weer een evenement georganiseerd voor de Nederlandse Vereniging voor Autisme. Lees hieronder meer over het trainen voor een goed doel!

Het evenement

Dit keer gingen tijdens het evenement mensen samen trainen voor het goede doel. Naar deze training kwamen onder andere verschillende fitness influencers en body builders, volgers, fans en vrienden, iedereen die kwam trainen, betaalde een entree. Het geld dat hiermee werd opgehaald, werd aan de Nederlandse Vereniging voor Autisme gedoneerd. De training werd gehouden in een sportschool in Eindhoven. Kosso gaf tijdens de training verschillende producten van zijn eigen merk weg, zoals zijn shakebekers.

Wil je weten hoe het trainen op het evenement er aan toeging? Of wil je meer weten over het verhaal achter de training en andere evenementen voor een goed doel? Neem dan een kijkje op het YouTube Kanaal van Kosso Nutrition en bekijk de video.

Nederlandse Vereniging voor Autisme

Dit keer was het goede doel van dit evenement dus de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). Deze vereniging zet zich in voor de belangen voor mensen met autisme en hun naasten. Zij doen er alles aan om een autismevriendelijke maatschappij te bouwen, waarin mensen met autisme zoveel mogelijk zelfredzaam kunnen leven. Dit doen ze onder andere door belangenbehartiging, informatievoorziening en het contact leggen met lotgenoten.

Uitgelicht

Meer nieuws