POT-KAST de Podcast

27 oktober 2022
POT-KAST de Podcast

Albert blijft bouwen aan het merk KOSSONUTRITION. Naast zijn supplementen, coaching, massage gun en fitpreps kwam vorige week namelijk de allereerste POT-KAST online. In deze podcast wil Albert verschillende en mooie thema’s gaan bespreken die te maken hebben met fitness, bodybuilding, supplementen, anabolen, gezondheid en nog veel meer. Zijn doel is dan ook om de beste fitness gerelateerde podcast van heel Nederland te gaan maken.

In de eerste aflevering bespreekt hij, samen met een paar gasten, het effect van anabolen op je gezondheid, vruchtbaarheid en de bijwerkingen van anabolen. De gasten die hij uitgenodigd heeft voor deze aflevering zijn: Dr. Diederik Smit, Jonathan Salm, Kay Smeets en Jamal Aitmoumad.

Dr. Diederik Smit is een Internist-endocrinoloog en hij doet al meer dan acht jaar onderzoek naar anabolen en gebruikers hiervan. Jonathan Salm en Kay Smeets zijn beide Bodybuilders en tevens coaches. Ze zijn beide open over het gebruik van anabolen. Jamal Aitmoumad is een natuurlijke bodybuilder. Door deze verschillende mensen bij elkaar krijg je een mooie dynamiek en dit is dan ook terug te zien in de podcast. De podcast zit boordevol waardevolle informatie doordat het onderwerp bespreekbaar gemaakt wordt door mensen met verschillende invalshoeken. Desondanks respecteert ieder elkaars overtuigingen. Al met al is deze eerste aflevering zeker het luisteren waard!

Uitgelicht

Meer nieuws