Caloriebehoefte berekenen

Jarno Errens zijn 2e UFC gevecht

2 november 2022
Jarno Errens zijn 2e UFC gevecht

Kosso Nutrition atleet Jarno Errens vecht op 14 januari 2023 zijn tweede gevecht in de Ultimate Fighting Championship (UFC). Begin september 2022 maakte Jarno zijn UFC debuut in Parijs. Toen hij 9 dagen voor aanvang van dit evenement in Parijs de vraag kreeg of hij hier zijn UFC debuut zou willen maken, heeft hij dan ook geen moment getwijfeld. Dit was zijn kans en hier heeft hij al die jaren zo hard voor getraind. Er was echter één klein probleempje. Jarno was op dat moment op vakantie en moest in die 9 dagen in aanloop naar het gevecht nog 13 kilo afvallen. Deze 13 kilo moest hij ook nog eens afvallen tijdens de voorbereiding op zijn eerste UFC gevecht. Dit terwijl zijn laatste gevecht nog geen 4 weken hiervoor plaatsgevonden had.

Je kan dus wel stellen dat Jarno een echte topsporter is met een ijzersterke discipline. Naar eigen zeggen waren de dagen in aanloop naar zijn eerste UFC gevecht “een hel” en is zo’n korte voorbereiding in combinatie met het afvallen iets wat hij nooit meer wil doen. Desondanks werd het een spectaculair gevecht en hij heeft dan ook zeer zeker zijn visitekaartje afgegeven. Helaas ging de winst nipt naar zijn tegenstander.

Des te meer is Jarno gebrand voor zijn tweede UFC gevecht op 14 januari 2023 in Las Vegas. Hij wil dit dan ook koste wat kost winnen en is momenteel op trainingskamp in Los Angeles bij de bekende vechtsportschool Syndicate. Het evenement met het gevecht van Jarno is te zien op Discovery+. Wij kijken uit naar het gevecht en wensen Jarno dan ook veel succes! Osu👊

Uitgelicht

Meer nieuws