Caloriebehoefte berekenen

Nieuwe serie Kosso Nutrition: Fitness en Business

9 maart 2023
Nieuwe serie Kosso Nutrition: Fitness en Business

In de serie “Fitness en Business” gaat Kosso langs bij verschillende bedrijven in de fitnessbranche. De combinatie van ondernemen en fitnessen is een combinatie die natuurlijk erg goed past bij Kosso en die hij ook erg interessant vindt. Zoals de meeste van jullie weten is Kosso ondernemer, maar ook maker van een podcast en bodybuilder geweest en heeft hij meegedaan aan meerdere wedstrijden. Hierdoor heeft hij veel contacten opgedaan in de fitnesswereld. Toen Kosso nog redelijk aan het begin stond van zijn carrière hield hij de fitness wereld altijd gescheiden van de rapwereld. Tegenwoordig maakt hij juist de combinatie en versterkt het elkaar. Zo is hij dan ook Nederlands eerste bodybuildende rapper of rappende bodybuilder, het is maar net hoe je het wil bekijken!

De eerste aflevering

In de eerste aflevering van deze nieuwe serie gaat Kosso op bezoek bij zijn 'grote vriend' Olivier Richters. We noemen hem niet zomaar 'de grote vriend', want zijn bijnaam is letterlijk “the Dutch Giant”. Deze man is 2,18 en is ooit in contact gekomen met Kosso tijdens een bodybuilding wedstrijd. Sindsdien hebben ze altijd contact gehouden.

Olivier heeft, naast zijn voortvarende carrière als acteur, ook een eigen online supermarkt. Hier is hij ooit mee begonnen omdat hij zo veel moest eten dat hij letterlijk niet meer wist wat hij moest eten om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen waarmee hij zijn grote lichaam kon onderhouden. Omdat dit eten moeilijk of zelfs helemaal niet verkrijgbaar was, is hij het zelf maar gaan maken. Uiteindelijk kreeg hij van steeds meer collega bodybuilders de vraag of ze ook eten bij hem konden kopen en zo is Muscle Meat ontstaan. Hier kun je alles bestellen omtrent voeding en supplementen.

In de aflevering ontdek je alles over Muscle Meat én praat Kosso met zijn grote vriend en oprichter van goedlopende online supermarkt Olivier Richters over zijn Carrière. Het is dus zeker de moeite waard om even de aflevering te bekijken!

Uitgelicht

Meer nieuws