Afvallenfatburner

Je hebt vast wel eens van fatburners gehoord. De rede dat je er waarschijnlijk al eens van gehoord hebt is omdat het een van de bekendste voedingssupplementen is. Fatburners hebben hun populariteit te danken aan de werking. Ze kunnen je namelijk helpen om af te vallen. Het is een handig supplement die het afvallen versnelt in combinatie met de juiste voeding. Let er wel op dat voeding leidend is. Zonder een goed voedingsschema zullen fatburners niet zo effectief zijn.

 

Wat zijn fatburners

Het woord zegt het eigenlijk al. Fatburners oftewel vetverbranders zijn voedingssupplementen die het vermogen van je lichaam om zijn eigen vet te verbranden kunnen verbeteren. Daarnaast kan ook worden aangenomen dat je energie verbruik verhoogd wordt. In fatburners zitten stoffen die oppeppend werken en je stofwisseling stimuleren. Het hoofdbestanddeel van fatburners is cafeïne.

 

Werking

Fatburners werken op verschillende manieren. De ene versnelt je stofwisseling waardoor je lichaam zelf vet kan verbranden terwijl de andere weer zorgt dat er warmte in een cel wordt gecreëerd waardoor er vet verbrand. Fatburners beïnvloeden het vet dat in het lichaam wordt opgeslagen. De werkzame stoffen zorgen ervoor dat het lichaam opgeslagen vet als energiebron gaat gebruiken. Vetverbranders bevatten zeer weinig calorieën, waardoor de vertering van deze stoffen meer calorieën kost dan dat er in het supplement zitten. Dit vermindert de overtollige vetopslag in je lichaam. Wil je meer resultaat, dan is het verstandig om caloriearm te eten en meer te bewegen om je calorieverbranding te stimuleren.

Gebruik

Er zijn twee aanbevolen momenten om fatburners in te nemen: voor het ontbijt en voor het sporten. Het wordt aanbevolen om minimaal 30 tot 40 minuten voor het ontbijt een fatburner in te nemen. Je metabolisme is ‘s ochtends het traagst omdat het vertraagt als je slaapt. Als je een half uur voor het ontbijt een vetverbrander neemt, kunt je de stofwisseling versnellen, wat niet alleen de vetverbranding bevordert, maar ook je eetlust gedurende de dag onder controle houdt. Het innemen van een vetverbrander voor het sporten geeft je extra energie om inspannende oefeningen te voltooien en meer calorieën te verbranden tijdens het sporten en gedurende de dag.

 

Bijwerkingen

Je hebt misschien verhalen gehoord over vetverbranders die onveilig zijn en veel vervelende bijwerkingen hebben. Gelukkig zijn de in Nederland verkochte merken goed getest en hebben ze weinig tot geen bijwerkingen. Natuurlijk kun je allergisch zijn voor bepaalde stoffen in fatburners, zoals cafeïne of plantenthee-extracten. In dit geval zijn mogelijke bijwerkingen misselijkheid, diarree, hoofdpijn en hartkloppingen. Als je jouw supplementen in Nederland koopt van een bekend merk, dan zijn deze fatburners veilig. De ingrediënten van deze afslanksupplementen zijn uitgebreid getest door de Voedsel en Waren Autoriteit. De fatburner bevat dus geen verboden stoffen en de stoffen die erin zitten worden in toegestane hoeveelheden gedoseerd.

Aanbieding!

FATBURNER

29,99

Fatburner (veggie capsules, geen gelatine)!

De Droog Worden Fatburner is een fantastisch product als jij wilt afvallen of je vetpercentage wilt verlagen! In combinatie met een goed dieet en goed trainen behaal je het maximale resultaat.

 • Sterkste formule op de markt
 • Veggie capsules, dus geen dierlijk gelatine
 • 100% Resultaat
 • Makkelijk in te nemen dankzij de capsule vorm

LOS VOEDINGSSCHEMA OP MAAT

69,99

Abs are made in the kitchen! Oftewel, je voeding is een onmisbaar onderdeel om jouw optimale shape te bereiken. Wil jij het maximale uit je lijf halen? Kies dan voor een professioneel voedingsschema op maat gemaakt:

 • Online intake via digitaal intakeformulier (ontvangst na aankoop).
 • 1 Voedingsschema op maat.
 • Voedselwijzer voor onbeperkte variatie in je eetschema.
 • Supplementen advies.
 • E-book met handige tips en tricks voor optimaal resultaat.

Alle onderdelen van de coaching worden digitaal via de mail aangeleverd. Schrijf je dus in voor de nieuwsbrief zodat je niets mist!

Aanbieding!

LOS TRAININGS- EN VOEDINGSSCHEMA

124,99

Kies voor optimaal resultaat voor een voedingsschema én een trainingsschema op maat. Zo train je niet alleen zo effectief en efficient mogelijk, maar eet je ook de optimale voeding om het maximale uit jezelf te halen!

 • Online intake via digitaal intakeformulier (ontvangst na aankoop)
 • 1 Voedingsschema op maat
 • 1 Trainingsschema op maat
 • Voedselwijzer voor onbeperkte variatie in je eetschema
 • Supplementen advies
 • E-book met handige tips en tricks voor optimaal resultaat

Alle onderdelen van de coaching worden digitaal via de mail aangeleverd. Schrijf je dus in voor de nieuwsbrief zodat je niets mist!