Caloriebehoefte berekenen

Kosso

Kosso

Atleten

Kosso

Ik ben Albert Dervishaj, beter bekend onder mijn artiestennaam Kosso. Ik ben geboren op 16 april 1996 en groeide op in Limburg-zuid. Mijn ouders vluchtte uit Kosovo door de oorlog en startte een nieuw leven in Nederland. Ik maakte mijn kinderjaren veel door in Sittard, omdat daar mijn familie woonde. Ik verbleef veel bij mijn tante, omdat mijn ouders veel aan het werk waren. Ook speelde ik samen met mijn neefje voetbal bij VVSittard.

Later maakte ik mijn puberjaren door in Heerlen, omdat ik hier op het Sintermeerten college zat en hier mijn Havo-opleiding volgde. Rond deze pubertijd begon ik te trainen samen met mijn vader die al 20 jaar lang aan bodybuilding deed. Ik was hier net 14 jaar oud. Rond deze tijd begon ik ook voor de grap te rappen met vrienden en dit liep al snel uit de hand. Ik begon steeds bekender te worden en steeds vaker herkend te worden, ook op school.

Na mijn Havo-opleiding studeerde ik nog 6 maanden International Business op het HBO op de Hogeschool Zuyd in Maastricht, maar ik koos ervoor om te gaan focussen op muziek maken.

Mijn moeder wilde heel graag dat ik ging afstuderen, dus probeerde ik een jaar later nog een studie te volgen. Ik ging commercieel management doen op het Hogeschool Zuyd in Sittard. Ik probeerde het maar besefte toch weer na 6 maanden dat dit mij niet gelukkig ging maken. Ik was ervan overtuigd dat je geen diploma nodig hebt om iets te bereiken in je leven en wilde altijd al mijn eigen baas zijn.

Ik ging mij 100% focussen op muziek maken, trainen en mijn eerste onderneming die ik samen met mijn gezin startte. Balkania Lounge in Geleen. Later kwam ook mijn eerste album uit en ging ik mijn eerste bodybuilding wedstrijd doen. Ik heb muziek en fitness altijd gecombineerd en dit heeft mij de persoon gemaakt die ik vandaag de dag ben, dit maakt mij uniek.

Later kwamen er meerder albums uit, landelijke bekendheid, mijn vrouw Dorentina, meerdere ondernemingen zoals Kossonutrition en meer. Lees verder over muziekbodybuilding of ondernemen.

" De producten van Kosso nutrition zijn voor mij een game-changer geweest. "

social media

De favorieten van Kosso