Intra-workout supplementen

Intra-workout supplementen

/ Intra-workout supplementen

Intra-workout supplementen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor intra workout supplementen? Dan ben je bij Kosso Nutrition aan het juiste adres. Bij Kosso Nutrition begrijpen we hoe belangrijk het is om tijdens je training het maximale uit jezelf te halen. Daarom hebben we een aantal intra workout supplementen ontwikkeld die jouw trainingssessies verbeteren. De producten zijn gemaakt met de beste ingrediënten en formules, net als alle andere producten van Kosso Nutrition. We streven naar kwaliteit, transparantie en effectiviteit, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en je fitnessdoelen kunt bereiken!

Wat zijn intra workout supplementen?

Intra workout supplementen zijn ontworpen om tijdens een training of fysieke activiteit te worden ingenomen. De supplementen ondersteunen verschillende actieve doelen en verbeteren de trainingsprestaties, waardoor ze erg populair zijn in de fitnessindustrie. De supplementen worden meestal in poedervorm of in vloeibare vorm, zoals een intra workout drink, ingenomen. Een van de voornaamste voordelen van de supplementen is het behouden van je energieniveau. Tijdens de training krijg je voedingsstoffen binnen, die ervoor zorgen dat het energieniveau op peil blijft. Ook verminderen ze de vermoeidheid én ondersteunen ze bij spierherstel.

Het begrip is afgeleid van een Latijns voorzetsel ‘intra’, wat ‘binnen’ betekent. In dit geval wijst ‘intra’ dus naar het feit dat de supplementen tijdens de training worden ingenomen. In tegenstelling tot pre-workout supplementen, die juist vóór de training ingenomen worden of post-workout supplementen die na de training worden ingenomen.

Voedingsstoffen in intraworkout supplementen

In de intra workout supplementen zijn verschillende voedingsstoffen verwerkt, die positieve effecten hebben op je sportprestaties. De meest voorkomende ingrediënten zijn:

 • Elektrolyten: elektrolyten handhaven de vochtbalans en voorkomen dehydratatie tijdens intensieve trainingssessies.
 • Koolhydraten: koolhydraten vormen een belangrijke vorm van energie tijdens de training en handhaven de energieniveaus. De intra workout carbs ondersteunen je prestaties, zodat jij het maximale uit elke training kunt halen.
 • Aminozuren: aminozuren, zoals BCAA, bevorderen het spierherstel en verminderen spierschade tijdens de training.
 • Cafeïne: cafeïne wordt soms toegevoegd aan intra workout supplementen voor de stimulerende effecten. De focus en alertheid worden verhoogd tijdens een training en de vermoeidheid neemt af.

Bij welke vorm van sport gebruik je intra workout supplementen?

Intra workout supplementen zijn nuttig tijdens verschillende sporten en lichamelijke activiteiten. De supplementen komen met name van pas bij sporten die een hoge mate van inspanning vereisen of langdurige training omvatten. De mate van inspanning en intensiteit komt op verschillende manieren voor:

Krachttraining

Intra workout supplementen zijn een waardevolle aanvulling tijdens krachttraining. De supplementen helpen niet alleen bij het verbeteren van je spierkracht, maar verminderen ook de vermoeidheid. Lang en intensief trainen is hierdoor makkelijker vol te houden. Daarnaast bevorderen intra workout supplementen het herstel van de spieren, waardoor blessures voorkomen worden en spiermassa opgebouwd wordt.

Duursporten

Als je vaak bezig bent met duursporten, zoals hardlopen, fietsen en zwemmen, zijn intra workout supplementen van grote waarde. De supplementen leveren de nodige energie om de lange afstanden vol te kunnen houden. Ook wordt dehydratatie voorkomen, vanwege de elektrolyten die aangevuld worden met de producten. Bij het behalen van optimale prestaties tijdens langdurige inspanning speelt uithoudingsvermogen een grote rol. De intra workout supplementen kunnen het uithoudingsvermogen verlengen, ideaal tijdens het beoefenen van duursporten!

HIIT training

Een HIIT training, High Intensity Interval Training, vereist snelle energieproductie en snel herstel tussen de oefeningen door. Intraworkout supplementen vullen de energiereserves aan, ondersteunen het uithoudingsvermogen en versnellen het herstel tussendoor. Haal het maximale uit je HIIT workout en gebruik intra workout supplementen. Zo ben je in staat om de intensiteit van je training te verhogen en de effectiviteit te verbeteren.

Teamsporten

Teamsporten, zoals voetbal, hockey en basketbal, vereisen vaak intense activiteit afgewisseld met rustperiodes. Intra workout supplementen bevorderen de prestaties, verminderen de vermoeidheid en vullen de energiereserves aan. Een intra workout drink zorgt ervoor dat de prestaties op het veld verbeteren, wat een positief effect heeft op de sport. Vaak worden de supplementen tijdens rustmomenten ingenomen, zodat het energieniveau weer op peil is voor het resterende deel van de wedstrijd.

SLUIT FILTERS

Zoeken

Search

Search

Categoriën

Product Category Checkbox
 • Supplementen (21)
 • Pakketten (10)
 • Pre-Workouts (9)
 • Eiwitten (5)
 • Vitaminepillen (4)
 • Whey Protein (4)
 • Aankomen (3)
 • Pre-Workouts (3)
 • Creatine (2)
 • Afvallen (1)

Kleur

Prijs

Product Price Filter
Price Range

Sale

On Sale Filter
 • On Sale (11)