Caloriebehoefte berekenen

Intake formulier coaching

Vul dit formulier enkel in wanneer je een Coaching by Kosso-pakket hebt afgenomen. Heb je dit nog niet, koop dan eerst jouw coaching pakket in onze webshop. Ongeldige aanvragen worden genegeerd!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 6

Introductie

Van harte welkom bij Kosso Nutrition! Ieder mens is uniek in vele manieren. Daarom is het voor ons belangrijk, voordat we een aanpak op maat kunnen maken die past bij jouw situatie, dat we een goed beeld hebben van wie jij bent en wat je wilt. Daarom willen we je vragen om onderstaand intakeformulier aandachtig door te nemen en zo goed mogelijk in te vullen, zodat het plan dat we voor je opstellen ook echt een plan is dat bij jou past. Let op: de vragenlijst is niet tussentijds op te slaan. Als je eenmaal begonnen bent aan het online invullen van de vragenlijst, dan moet je hem ook in een keer afmaken. Dit kan lastig zijn als je niet in een keer de tijd hebt om alles in te vullen. Neem dus voldoende tijd om het intakeformulier in te vullen voor je eraan begint.

Doelstelling

Voor we verder gaan is het belangrijk voor ons om te begrijpen wat je graag zou willen bereiken met het voedingsplan. We maken hierin onderscheid tussen twee verschillende doelstellingen, namelijk vet verliezen of spieren opbouwen.

DD dash MM dash JJJJ
Heb je al eens eerder een voedingsplan, trainingsplan of coachingpakket bij Kosso Nutrition gekocht?*