Eiwitten

Kast worden met onze eiwitten

Op eiwit kun je bouwen. Eiwit is namelijk zowel een bouwstof als een voedingsstof. Eiwitpoeder geeft je energie in de vorm van calorieƫn en aminozuren. Deze aminozuren zijn de bepalende bouwstoffen in je lichaamscellen om samen met de eiwitten jou zo breed als een kast te maken! Eiwitten worden gezien als een van de drie bouwstoffen die nodig zijn om jouw lichaam te laten functioneren. Ook helpen deze eiwitten met spieropbouw. Daarom is het dus belangrijk dat je eiwit poeder gebruikt om de eiwitten genoeg aan te vullen.

Zoals we al zeiden, gaan eiwitten en aminozuren hand in hand. Het aminozuur plakt zich als het ware vast aan eiwit. Van de 22 aminozuren die er zijn, kan je lichaam er 13 zelf aanmaken, de andere 9 moet je zelf krijgen via inname. Gelukkig hebben wij die essentiƫle aminozuren in onze eiwitpoeder gedaan. Wij willen de beste eiwitpoeder op de markt zetten tegen een goede prijs en dan moet er volgens ons wel alles in zitten wat belangrijk is!

 

Eiwitpoeder voor alle momenten van de dag

Onze eiwit poeder is toegankelijk voor iedereen. Wat is eiwitpoeder eigenlijk en wanneer kun je eiwit poeder gebruiken? Je kunt onze eiwitpoeder voor of na het sporten gebruiken. Zo gebruik je eiwitpoeder ervoor om meer spiermassa tijdens de sessie op te bouwen en gebruik je eiwitpoeder erna om spierherstel te optimaliseren! Elke sporter wil het maximale halen in de gym. Of je nu voor massa, kracht of uithoudingsvermogen traint.

Elke sporter kan een extra aanvulling gebruiken voor zijn of haar gains. Door gebruik te maken van de eiwitpoeder van Kosso Nutrition kun je ervan uit gaan dat je een kast gaat worden. Het is ook slim om eiwitpoeder te kopen voor het slapen. Ja dat las je goed, er is eiwitpoeder waarmee je slapend kunt groeien! Als je er over nadenkt: je slaapt zes tot acht uur per dag. Dat zijn zes tot acht uur waarin je gƩƩn eiwitten binnenkrijgt. Onze slaap eiwitpoeder helpt afvallen door een goede stofwisseling te garanderen. Daarnaast helpen de nacht eiwit poeders ook voor een betere nachtrust, hebben ze een heerlijke smaak en zijn ze goed voor zowel botten als spieren. Wanneer je dus in je slaap een betere stofwisseling wilt, weet je wat je moet doen. Gebruik onze eiwit poeder voor afvallen, betere spieren en tegen vermoeidheid!

Ook hebben wij de beste eiwit poeder voor mensen die lactose-intolerant zijn. Wij vinden dat iedereen een kans moet krijgen om een beest te worden in de sportschool, daarom hebben wij deze eiwitpoeder gemaakt die goed te verdragen is voor de meeste lactose-intolerante mensen. Daarnaast bevat deze eiwitshake ook de benodigde BCAAā€™s. Dit is een naam voor de essentiĆ«le aminozuren die je lichaam niet aanmaakt, maar die je Ć©cht nodig hebt. Dit gaat om L-leucine, L-valine en L-isoleucine. Deze BCAAā€™s focussen zich op de opbouw en herstel van spieren, iets wat iedere sporter moet hebben. Daarnaast helpen de aminozuren met absolute spiermassa, uithoudingsvermogen en energie. Ook buiten de sportschool heb je dus een voordeel aan de producten van Kosso Nutrition! Dus of je nu eiwit poeder wilt kopen of een eiwitshake wilt kopen, Kosso Nutrition is er om jou te voorzien in wat je nodig hebt!

 

Je groeit maximaal met onze eiwitshake

De eiwitpoeder shake die wij net al noemde, heeft naast de essentiĆ«le aminozuren ook nog een ander klein voordeel: Je wordt een absolute machine. Door de eerder genoemde BCAAā€™s binnen te krijgen via onze eiwitpoeder shake zorg je er voor dat je lichaam optimaal klaar is om te groeien. Er is een reden dat eiwit shakes een van de meest gebruikte supplementen ter wereld zijn.

De eiwitten maximaal shake van Kosso Nutrition is gemaakt van de beste en meest hoogstaande ingrediƫnten. We willen je geen rotzooi geven Ʃn een normale prijs bieden, dat is ook gelukt! We garanderen dat je gezonde en goede eiwitten binnenkrijgt. Het zijn nou eenmaal de bouwstenen van je lichaam en die bouwstenen hebben een goede toevoer nodig. Onze eiwitten maximaal whey protein komen in drie verschillende heerlijke smaken. Hiermee is er altijd een optie voor jou om je eiwitten makkelijk en snel aan te vullen. De eiwitshake van Kosso Nutrition is makkelijk te shaken en is heerlijk voor en na een training.